logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

التماس‌سرکرده‌داعش به مفتی‌های وهابی

التماس‌سرکرده‌داعش به مفتی‌های وهابی
سرکرده گروهک تروریستی داعش عراق، ضمن اعتراف به شکست سنگین، صدور فتوای "جهاد" علیه حکومت قانونی عراق از سوی مفتی‌های وهابی را خواستار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از مشرق، "ابوبکر البغدادی" سرکرده داعش در صفحه شبکه اجتماعی اینترنتی "تویتر" به شکست داعش در عراق اعتراف کرد و دست به دامن مفتی های وهابی شد تا برای نجات این گروهک در عراق، فتوای "جهاد" در این کشور را صادر کنند.

البغدادی در تازه ترین اظهارات خود در شبکه تویتر، بر حجم بالای شکست داعش در عراق تاکید کرده و از مفتی های سعودی خواسته فتواهایی برای جهاد در عراق صادر کنند و داعش را از این وضعیت نجات دهند.

وی همچنین بر افزایش عملیات انتحاری توسط عناصر داعش و کشتن افراد جدا شده از این گروهک تاکید کرده و به آمار بالای تلفات افراد تحت امر خود در نتیجه عملیات ضد تروریستی ارتش عراق اذعان کرده است.

این اقرار و فریاد کمک خواهی البغدادی همزمان با اقدامات همه جانبه عراق برای مبارزه با تروریسم در این کشور به خصوص پس از اعلام حمایت آمریکا و اورپا از عراق در این مورد صورت می گیرد، اعلام حمایتی که دیروز "بان کی مون" در اظهاراتی بر آن صحه گذاشت و وزیر خارجه ایران محمد جواد ظریف نیز در سفر به عراق بر این مبارزه تاکید کرد و تروریسم را دشمن بین المللی مشترک توصیف نمود.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه