امام جمعه ابرکوه:
انقلاب اسلامی همان کیمیایی است که بشریت قرن ها به دنبال آن می گشت
امام جمعه ابرکوه در جلسه ستاد برگزاری ایام الله دهه فجر در فرمانداری گفت: انقلاب اسلامی همان کیمیایی است که بشریت قرن ها به دنبال آن می گشت و هدیه ای الهی به امام و امت ایران بود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از یزدرسا ، جلسه ستاد برگزاری دهه فجر با موضوع معرفی کمیته های اجرایی برنامه های دهه فجر، با حضور مسئولین شهرستان در فرمانداری برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی دانا,حجت الاسلام والمسلیمن سیدابراهیم حسینی ضمن تبریک هفته وحدت و ایام دهه فجر اظهار داشت: خجسته ایام دهه پیروزی انقلاب اسلامی برای همه آزادیخواهان و حق طلبان زیباترین سرفصل تاریخ و آینه ای است که خورشید اسلام در آن درخشید و به ما منعکس شد. انقلاب اسلامی همان کیمیایی است که بشریت قرن ها به دنبال آن می گشت و هدیه ای الهی به امام و امت ایران بود.
حجت الاسلام حسینی گفت: حقا و انصافا اگر این انقلاب هدیه خدا به ملت است باید این هدیه را پاداش مجاهدت ها، فداکاری ها، ایثارگری و حق طلبی های امام راحل (ره) بدانیم و به تعبیری ساده و روان "انقلاب و پیروزی آن پاداش جانفشانی ها و مجاهدت های امام خمینی که بیان ایشان، سررشته در مجاهدت های حضرت ابراهیم، نوح، موسی و پیامبران داشت."
حسینی افزود: مجاهدت حضرت امام برخاسته از ایده ها، منویات و تلاش های طاقت فرسای رسول اکرم(ص) است و همان گونه که خدا نسبت به تلاش پیامبرش پاداش دنیوی داد، پاداش اخروی هم به او داد و به منزلت و مقام محمود رساند.
امام جمعه اذعان داشت: از آنجا که امام همیشه جلودار ملت بود مردم هم همیشه به دنبال امام حرکت کردند و عنایت خداوند شامل حال ایران شد و این ملت مسلمان را از قید زنجیر استبداد و استعمار نجات داد. ملت ایران موفق شدند با نیروی ایمان و اعتقاد رژیم مستبد شاهنشاهی را در هم بکوبند و قدرت معنوی و ایمان را عینیت بخشند.
حجت الاسلام حسینی تصریح کرد: قدرتی که در زمان پهلوی تا بن دندان متمرکز بود و به تمام معنا قدرتی جهنمی و فرعونی بود. به لطف خدا، حکومت ۲۵۰۰ ساله شاهنشاهی فرو ریخت و این انقلاب نه فقط در داخل، قدرت پوشالی را منقرض کرد، بلکه بازتاب و نتیجه بین المللی برای همه حق طلبان در جهت احقاق حقوقشان داشت.
وی بیان داشت: انقلاب ما بر مبنای آرمان های دینی، حکومتی تشکیل داد که سرانجامش مصلحت دنیا و آخرت بشریت است. و این قدرت همچنان استمرار می یابد و جلوه آن در راهنمایی های حضرت امام خامنه ای( مدظله) نمود دارد.
حسینی در پایان گفت: دسیسه های فراوان دشمن و نقشه های شوم مثلث استعمار (آمریکا، انگلیس، اسرائیل) تا به حال در عرصه های سیاسی، اقتصادی، فرهنگی با هدف جدا کردن ملت از نظام اسلام ناکام مانده است.
انتهای پیام/
حجت الاسلام والمسلیمن سیدابراهیم حسینی ضمن تبریک هفته وحدت و ایام دهه فجر اظهار داشت: خجسته ایام دهه پیروزی انقلاب اسلامی برای همه آزادیخواهان و حق طلبان زیباترین سرفصل تاریخ و آینه ای است که خورشید اسلام در آن درخشید و به ما منعکس شد. انقلاب اسلامی همان کیمیایی است که بشریت قرن ها به دنبال آن می گشت و هدیه ای الهی به امام و امت ایران بود.
,حجت الاسلام حسینی گفت: حقا و انصافا اگر این انقلاب هدیه خدا به ملت است باید این هدیه را پاداش مجاهدت ها، فداکاری ها، ایثارگری و حق طلبی های امام راحل (ره) بدانیم و به تعبیری ساده و روان "انقلاب و پیروزی آن پاداش جانفشانی ها و مجاهدت های امام خمینی که بیان ایشان، سررشته در مجاهدت های حضرت ابراهیم، نوح، موسی و پیامبران داشت."
,حسینی افزود: مجاهدت حضرت امام برخاسته از ایده ها، منویات و تلاش های طاقت فرسای رسول اکرم(ص) است و همان گونه که خدا نسبت به تلاش پیامبرش پاداش دنیوی داد، پاداش اخروی هم به او داد و به منزلت و مقام محمود رساند.
,امام جمعه اذعان داشت: از آنجا که امام همیشه جلودار ملت بود مردم هم همیشه به دنبال امام حرکت کردند و عنایت خداوند شامل حال ایران شد و این ملت مسلمان را از قید زنجیر استبداد و استعمار نجات داد. ملت ایران موفق شدند با نیروی ایمان و اعتقاد رژیم مستبد شاهنشاهی را در هم بکوبند و قدرت معنوی و ایمان را عینیت بخشند.
,حجت الاسلام حسینی تصریح کرد: قدرتی که در زمان پهلوی تا بن دندان متمرکز بود و به تمام معنا قدرتی جهنمی و فرعونی بود. به لطف خدا، حکومت ۲۵۰۰ ساله شاهنشاهی فرو ریخت و این انقلاب نه فقط در داخل، قدرت پوشالی را منقرض کرد، بلکه بازتاب و نتیجه بین المللی برای همه حق طلبان در جهت احقاق حقوقشان داشت.
,وی بیان داشت: انقلاب ما بر مبنای آرمان های دینی، حکومتی تشکیل داد که سرانجامش مصلحت دنیا و آخرت بشریت است. و این قدرت همچنان استمرار می یابد و جلوه آن در راهنمایی های حضرت امام خامنه ای( مدظله) نمود دارد.
,حسینی در پایان گفت: دسیسه های فراوان دشمن و نقشه های شوم مثلث استعمار (آمریکا، انگلیس، اسرائیل) تا به حال در عرصه های سیاسی، اقتصادی، فرهنگی با هدف جدا کردن ملت از نظام اسلام ناکام مانده است.
, ،,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه