در زنگ استقبال از دانشجویان جدیدالورد اعلام شد:
کلاس های دانشگاه پیام نور کامیاران پس از 8 سال هنوز در زیرزمین عاریتی دایر می شود
رئیس دانشگاه پیام نور کامیاران به سیاست های این دانشگاه تحت عنوان فراهم نمودن شرایط تحصیل همگانی یاد کرد و خاطرنشان نمود: دانشگاه پیام نور در هر شهری واحدی دایر کرده است تا همگان بتوانند از یادگیری و علم آموزی آکادمیک بهره ببرند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شاهو خبر؛ "محمدصدیق قربانی" رئیس دانشگاه پیام نور کامیاران در حاشیه برگزاری مراسم استقبال از دانشجویان جدیدالورود این دانشگاه،در گفت و گو با خبرنگار ما وضعیت نامطلوب مکان آموزشی را مهمترین مشکل و دغدغه پیام نور کامیاران اعلام کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شاهو خبر,وی دراین باره اظهار داشت: دانشگاهی که در این 8 سال از عمر آن می گذرد ودارای700 دانشجو بوده و در 5 رشته کلاس هایش برگزار می شود شایسته نیست درجایی قرار گرفته باشد که صرفا باید به عنوان مکان اداری از آن استفاده گردد، در حالی که همین مکان زرزمینی و عاریتی می باشد.
,قربانی با اشاره به دیگر امکانات این دانشگاه افزود: از لحاظ اساتید و امکانات آموزشی مشکلی نداریم و دانشجویان با استفاده از این موارد می توانند در راه شکوفایی علمی و اکتساب آن تلاش نمایند.
,رئیس دانشگاه پیام نور کامیاران درباره امکان ثبت نام اینترنتی دراین دانشگاه ابراز داشت: علاقمندان به شرکت در کلاس های دانشگاه واحد کامیاران می توانند تا 29 مهر نسبت به ثبت نام اینترنتی اقدام نمایند و در این ترم به عنوان دانشجو پذیرفته می شوند.
,وی به سیاست های این دانشگاه تحت عنوان فراهم نمودن شرایط تحصیل همگانی یاد کرد و خاطرنشان نمود: دانشگاه پیام نور در هر شهری واحدی دایر کرده است تا همگان بتوانند از یادگیری و علم آموزی آکادمیک بهره ببرند.
,قربانی در پایان از مسئولین خواست تا با استفاده از اعتبارات شهرستانی و استانی نسبت به ساخت مجموعه دانشگاهی پیام نور در شهر کامیاران اهتمام ورزند که شرایط بهتر و مفیدتری برای دانشجویان فراهم گردد.
,انتهای پیام/ف
]
ارسال دیدگاه