اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

توزیع ۵۰۰ بسته فرهنگی ویژه محرم در شهرستان کردکوی

توزیع ۵۰۰ بسته فرهنگی ویژه محرم در شهرستان کردکوی
۵۰۰بسته های فرهنگی ویژه محرم بین مبلغان، مداحان، مسئولین هیئت های مذهبی و هیئت امنای مساجد شهرستان کردکوی توزیع شد
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از رادکانا،حسن خطیری با اعلام این خبر گفت: با توجه به فرا رسیدن ماه محرم الحرام،بیش از ۵۰۰بسته فرهنگی بین مبلغان، مداحان، مسئولین هیئت های مذهبی و هیئت امنای مساجد که در گردهمایی راویان حدیث عاشورایی در حسینیه اعظم روستای سالیکنده این شهرستان شرکت کردند توزیع شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رادکانا,

مسئول روابط عمومی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان کردکوی در ادامه خاطرنشان کرد: این بسته ها که شامل بروشور شئون و فرهنگ عزاداری، بروشور باید ها و نباید های مداحی، ویژه نامه محرم الحرام ۱۴۳۶ هجری قمری، بروشور تشکیل ستاد امر به معروف و نهی ازمنکر در هیئات مذهبی،کتابچه قرآن و امام حسیم(ع)، بروشور سیاستها و رویکردهای ماه محرم وهمچنین اطلاعیه ستاد عتبات عالیات بود بطور کامل بین تمام حاظرین در گردهمایی توزیع شد.

,
, ,

وی هدف از توزیع این بسته های فرهنگی را تعمیق و گسترش شناخت مردم به ‌ویژه نسل جوان از ماه محرم دانست و خاطر نشان کرد: جلوگیری از بروز انحرافات فکری و رفتاری و خرافه پرستی و خرافه گری در آیین های ماه محرم یکی از مهم ترین وظیفه هیات های مذهبی و مداحان اهل بیت است.

,

حسن خطیری در خاتمه ضمن تأکید بر تبیین فلسفه و اهداف نهضت حسینی و جلوگیری از انحرافات در آیین های عزاداری امام حسین (ع) خاطر نشان کرد:این امر ممکن نیست مگر با بالا بردن سطح اطلاعات مداحان و مردم، که توزیع بسته های فرهنگی در مناسبتهای مذهبی مختلف نیز یکی از راههای بالابردن سطح اطلاعات مردم است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه