logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

مدرس دانشگاه های حاجی آباد عنوان کرد:

برای اذهان عمومی تنها حرف و اعلام برنامه کافی نیست

برای اذهان عمومی تنها حرف و اعلام برنامه کافی نیست
مدرس دانشگاهای حاجی آباد گفت: برای اذهان عمومی تنها حرف و اعلام برنامه کافی نیست آنها می خواهند تاثیرات این توافق را در زندگی روز مره خود لمس کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد میرزاده مدرس دانشگاه های حاجی آباد در گفتگو با خبرنگار پیارم اظهار داشت: مذاکرات هسته ای با فراز و نشیب های زیادی همراه بوده و در اذهان عمومی جامعه آنچه ایجاد شد آن بود که اگر توافقی اتفاق افتد مشکلات اقتصادی که به واسطه تحریم ها ایجاد شده بود بر طرف خواهد شد و مردم با نگاهی دقیق رصد می کنندکه آیا آن مشکلات بخاطر تحریم ها بوده یا مشکلات ریشه در اقتصاد ما داشته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, محمد میرزاده مدرس دانشگاه های حاجی آباد در گفتگو با خبرنگار , پیارم,  اظهار داشت: مذاکرات هسته ای با فراز و نشیب های زیادی همراه بوده و در اذهان عمومی جامعه آنچه ایجاد شد آن بود که اگر توافقی اتفاق افتد مشکلات اقتصادی که به واسطه تحریم ها ایجاد شده بود بر طرف خواهد شد و مردم با نگاهی دقیق رصد می کنندکه آیا آن مشکلات بخاطر تحریم ها بوده یا مشکلات ریشه در اقتصاد ما داشته است.,

 

,

 

,

محمد میرزاده در ادامه بیان داشت:  برای اذهان عمومی تنها حرف و اعلام برنامه کافی نیست آنها می خواهند تاثیرات این توافق را در زندگی روز مره خود لمس کنند این موضوع برای آنها محسوس باشد اگر فلان کالا چند برابر رشد قیمت داشت یا فلان خدمت ارئه نشد اعلام شد بابت تحریم ها بوده حال باید تغییر آن محسوس باشد اگر این اتفاق نیافتد بی اعتمادی شدیدی میان مردم و دولت اتفاق خواهد افتاد.

,

 

,

 

,

این مدرس دانشگاه ادامه داد: دولتمردان هوشیار باشند اعتمادی که مردم به آنها  داشتند تداوم پیدا کند اذهان عمومی دیگر آماده پذیرش دلایل مشکلات و توجیه نیست هر چند واقعی هم باشد اگر قرار است در اقتصاد ما تحول ریشه ای ایجاد شود تا به اقتصادی  مقاوم و محکم تبدیل شود باید توجه داشت که نباید تاثیرش در زندگی اقشار ضعیف و متوسط جامعه خیلی به تاخیر بیافتد و مردم همان فشارهای اقتصادی را همچنان تحمل کنند.

,

 

,

 

,

محمد میرزاده در ادامه تصریح کرد: انچه در افکار عمومی مردم بیشتر بدنبال آن هستند اشتغال کاهش محسوس تورم در عمل کاهش قیمت ها در کالاهایی که رشد حبابی داشتند و بازگشت قیمت ها در برخی کالاهاست که انشاءالله با برنامه ریزی خوب این همدلی میان دولت و ملت حفظ خواهد شد.

,

 

,

 

,

وی در پایان اظهار شد: دولتمردان هوشیار باشند که امتیاز دادن برای واردات به افراد خاص به بهانه های مختلف در نهایت ضررش را به خود انها می زند اگر با واردات بی رویه مشکلاتی در تولید ایجاد شود در نهایت منجر به رکود و بی اعتمادی مردم خواهد شد.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه