استاندار خراسان رضوی در جلسه شورای اداری فریمان:
اقدامات انجام گرفته در حوزه بین الملل جزء سیاست های اقتصاد مقاومتی دولت است/ بعد از برجام انتظار کاهش قیمت ها را نداشته باشیم
استاندار خراسان رضوی در جلسه شورای اداری شهرستان فریمان گفت: . اقدامات که در حوزه بین الملل توسط دولت صورت پذیرفت، جزء سیاست های اقتصاد مقاومتی دولت است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ و به نقل از خبر فریمان علی رضا رشیدیان استاندار خراسان رضوی در جلسه شوراری اداری شهرستان فریمان که دیروز (۲۸/۷) در محل سالن اجتماعات فرمانداری شهرستان فریمان برگزار شد، گفت: سیاست های اقتصاد مقاومتی که مقام معظم رهبری اشاره فرموده اند که با اتکای ظرفیت های داخلی و توجه به شرایط بین المللی جزء دستور کار دولت محترم صورت گرفته است و برای همین هم در این رابطه اقدامات گسترده ای صورت گرفت از جمله همین مباحثی که در حوزه بی الملل صورت می گیرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خبر فریمان,در این مراسم که مسئولان و مدیران ادارت شهرستان فریمان حضور داشتند استاندار خراسان رضوی ضمن اشاره به سخنان مقام معظم رهبری انقلاب در جمع مسئولان حج بیان کرد: بایستی هم مسئولین دولتی و هم مسئولین حج و زیارت این مسئله را به صورت جدی پیگیری کنند. ما دیروز در خدمت مقامات قضایی استان بودیم با توجه به هماهنگی صورت گرفته، در خصوص پیگیری شکایت خانواده های این عزیزان؛ اقامه دادخواهی مهیا شده است که پیگیری لازم صورت بگیرد.
,وی افزود: این مسئله را نباید به راحتی فراموش کرد و بایستی پیگیری کرد تا عوامل مقصر مجازات شوند. خانواده های که عزیزانشان در این سفر از دست داده اند بتوانند به حقوقشان برسند، مسلما کوتاهی مدیران آل سعود محرز است و امیدوارم در بازنگری هایی که در حوزه مدیریت در حج دیگر ما شاهد تکرار این چنین مسائلی که عید مسلمانان را به عزا تبدیل کرد نباشیم.
,رشیدیان ضمن اشاره به بسته ارائه شده دولت و بخش اقتصادی دولت برای رونق اقتصادی گفت: بعضی کسانی هستند که یک مقدار شاید کم محبتی و کم عنایتی می کنند، ما مدعی نیستیم که دولت معجزه کرده است اما دولت بر اساس توانایی ها و ظرفیت های ملی که در کشور وجود داشت و با بهره گیری از کارشناسان با تجربه دولت و فرهیختکان برجسته برنامه ای را برای عبور از رکود طراحی کرده است.
,وی ادامه داد: در مرحله اول بحث مدیریت تورم بود که الحمد الله موفق بوده است و تورم بالای۴۰ درصد به تورم حدود ۱۱ درصد رسیده است و درحالی کهرکود منفی ۶ درصد بود به رشد ۳ درصد رسید و بعضی از علمای اقتصاد معتقدند که وقتی ۴ فصل رشد شما مثبت باشد، این به معنای آن است که شما از رکود عبور کردید اما مسلما از آن چیزی که در برنامه پنجم برای رشد کشور در نظر گرفته است فاصله داریم.
,استاندار خراسان رضوی با اعلام این که که برای اینکه به برنامه پنجم توسعه برسیم نیاز به همت همگانی داریم عنوان کرد: همه باید با هم کمک کنیم، این جمله معروف مهم حضرت امام (ره) که « همه برای سازندگی کشور» را باید با طلا نوشت و بدانیم این کشور جزء همگی با هم دیگر، و دست به دست هم دیگر، آباد نمی شود و شاید یکی از نگاه های دولت یازدهم این است که ظرفیت و زمینه برای تمامی کسلانی که دل در گرو این کشور دارند و عناصر معتدل چه اصول گرا و چه اصلاح طلبی که اعتدال دارند و افراطی نیستند زمینه برای آنها بوجود آورد که در کار کشور مشارکت و کمک کنند.
,رشیدیان درباره فشارهای حوزه درآمدی دولت تصریح کرد: به دلایل مختلف ازجمله جنگ اقتصادی، تحریم، کاهش قیمت نفت که توسط بعضی همسایگان ما صورت گرفت فشارهای که در حوزه درآمدی کشور خصوصا در حوزه نفت باعث شده ضربات جدی دراین حوزه وارد شود. سیاست های اقتصاد مقاومتی که مقام معظم رهبری اشاره فرموده اند که با اتکای ظرفیت های داخلی و توجه به شرایط بین المللی جزء دستور کار دولت محترم صورت گرفته است و برای همین هم در این رابطه اقدامات گسترده ای صورت گرفت از جمله همین مباحثی که در حوزه بی الملل صورت می گیرد.
,استاندار خراسان رضوی، ضمن تاکید به مطالعه سیاست های ابلاغی اقتصاد مقاومتی بیان داشت: بعضی از دوستانی شاید سیاست های های ابلاغی اقتصاد مقاومتی مقام معظم رهبری را مطالعه نکرده اند که من توصیه ام این است که حتما مطالعه کنند. در بند ۱۲ این سیاست ها ابلاغی اقتصادی اشاره شده است که برای افزایش قدرت مقاومت و کاهش آسیب پذیری اقتصاد کشور می بایستی از دیپلماسی به عنوان یک ابزار برای حمایت از هدف های اقتصادی کشور استفاده شود.
,وی افزود: استفاده از ظرفیت های سازمان های بین المللی و منطقه ای باید صورت بگیرد و دیپلماسی باید در خدمت حمایت از ظرفیت های داخلی باشد، در همین راستا اقداماتی که در حوزه برجام صورت گرفت که با هماهنگی و هدایت تمام و مدیریت کلان مقام معظم رهبری مقام معظم رهبری و اجرا و تدبیر دولت و مسئولین محترم حوزه دیپلماسی و انرژی هسته ای صورت گرفت الحمدالله قدم های خوبی در این رابطه برداشته شد.
,رشیدیان با بیان این که اقدامی که مجلس محترم شورای اسلامی در تصویب « اقدام متقابل دولت در قبال برجام » انجام داد می تواند دست دولت را در صورتی که طرف های مقابل به تعهدشان عمل نکند باز بگذارد اظهار کرد: بعضی از دوستان انتقاد دارند که مطالب مطروحه در جمع بندی نهایی تصویب طولانی طول نکشید، اما من فکر می کنم حتما این افرادی که این مطلب را مطرح می کنند در این چهل و چند روز که کمیسیون بررسی برجام مطرح شده بود و از تلویزیون پخش می شد آن مطالب له و علیه را شنیدند، احتیاج به تکرار مطرح آن دیگر نبود و من فکر می کنم مدیر یت مجلس کار بسیار پخته و جامعی انجام داد.
,استاندار خراسان رضوی با بیان این که انتظار کاهش قیمت ها بعد از برجام سبب کاهش خرید شده است بیان داشت: بر اساس چیزی که بسیاری از اقتصادانان به آن اشاره می کنند بعد از برجام کاهش قیمت ما نخواهیم داشت، بلکه سیر افزایش قیمت ها متوقف می شود و به معنای کاهش قیمت کالا ها نخواهد بود، ممکن است بعضی از خدمات قیمتشان کمتر شود اما آنچنان نخواهد بود که قیمت کالاهای مصرفی تغییر و تحول جدی کند.
,وی افزود: باید شرایط جدیدی بوجود آورد که تکنولوزی جدید و سرمایه گذاران جدید را برای تولید بهتر و با کیفیت بهتر در داخل بوجود بیاوریم. مابنا ندایم بازار داخلی خودمان را در اختیار دیگران قرار دهیم، ملاک عمل در کشور سیاست های اقتصاد داخلی است و بر اساس این سیاست ها هم اتکا به تولید داخلی نقطه اصلی کشور می باشیم.
,رشیدیان با اشاره به انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان گفت: ما در اواخر سال جاری دو انتخابات بسیار مهم داریم مسئله انتخابات شورای اسلامی و انتخابات مجلس خبرگان، مسلما وظایف همه ما و در شرایط امروز و بر اساس رهنمودهای و بیانات مقام معظم رهبری بستر سازی در جهت مشارکت حداکثری مردم برای انتخابی آگاهانه مجلسی کارآمد و توانمند که بتواند هم نمایندگی اراده و خواست مردم عزیز و هم قوای مجریه را در مسائل اجرای و هم قوه قضایی را در حوزه قضایی همراهی کند. همراهی کند .
,وی افزود: مسلما نقش آفرینی مردم در این صحنه بی بدیل است و بایستی بستر سازی شود برای حضور حداکثی مردم و حفاظت از آرای مردم همان گونه که مقام معظم رهبری فرمود به عنوان حق الناس. برای این منظور بایستی همگان بدور از هر انگیزه سیاسیمردم برای حضور و و استفاده از این حق قانونی خودشان تشویق و ترغیب کنند.
,استاندار خراسان رضوی ضمن اشاره به لزوم رعایت اخلاق اسلامی در انتخابات خاطر نشان کرد: همه کاندیده ها و جناح ها می بایستیاخلاق اسلامیرا رعایت کنند، در رقابت های انتخاباتی می بایستی طرفدارتن خوشان را توجیه کنند که ما جامعه ای اخلاق مدار دین مدار و مبتنی یک تمدن با پایه و محکمی هستیم. ما می بایستی در رقایت های سیاسی مان هم رعایت اخلاق را بکنیم.
,وی درباره شرایط رعایت اخلاق اسلامی در انتخابات افزود: از تخریب و تهمت زدن خودداری کنیم، تبلیغات را بر اساس قوانین باشد و فراتر از قوانین نباشد، از افراط و تفریط خودداری کنید. مسئولان برگزاری رعایت بی طرفی کنند و قانون محور همه مباحث ما باشدو از امکانات دولتی و عمومی له و علیه هیچ نماینده و هیچ سلیقه ای استفاده نشود. امنیت لازم برای مردم فراهم شود و سیاه نمایی و نا امید کردن مردم به شدت پرهیز کنید و امیدواریم همان طور که مقام معظم رهبری امسال را سال همدلی و هم زمانی اعلام فرمودند انتخابات مظهری باشد برای همدلی و همزمانی و حضور حداکثری مردم و این انتخابات یک پاسخ است برای بدخواهان نظام.
,استاندار خراسان رضوی درباره تولید گندم در شهرستان و استان بیان کرد: جا دارد از تلاش های مسئولان این شهرستان و همکاران محترم در حوز۸ های مختلف مخصوصا کشلاورز در بحث تولید گندم و از کشاورزان تقدیر و تشکر کنم، فریمان رتبه سوم که در استان داشته اند و در کل استان هم حدود ۴۷۰ هزار تن مازاد تولید گندم گندم کشاورزان خرید شد که یک رکود بی نظیر بود در زمینه جو سال گذشته خرید نداشتیم امسال ۵۰ تن پول آن پرداخت شد که سهم اندکی باقی مانده است که بزودی پرداخت می کنیم.
,وی در پایان ضمن اشاره به جاذیه های گردشگری شهرستان فریمان عنوان کرد: در زمینه گردشگری که امام جمعه محترم شهرستان در این حوزه اشاره کردند، آب گرم شاهان یکی از مشکلات اساسی و نقاط ضعف ها می باشد منم خواهش دارم که درمورد ظرفیت های گردشگری که می تواند در کناز ظرفیت زیارت حضرت ثامن الحجج مورد بهره برداری قرار بگیرد جناب آقای مزروعی کارگروه گردشگری در شهرستان فریمان تشکیل دهند و این مشکلات را بررسی کنند و راهکارها اجرایی را اتفاق نظر کنند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه