logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

آزادسازی مسکن مهر محلی برای کاسبی دلالان

آزادسازی مسکن مهر محلی برای کاسبی دلالان
عضو کمیسیون عمران مجلس،با بیان اینکه با آزادسازی معاملات مسکن مهر این بازار تقدیم دلالان خواهد شد، گفت: وزیر راه و شهرسازی چندی پیش از رونمایی طرح جدید مسکن اجتماعی خبر داد، در حالی که بعد گذشت چند ماه از مطرح شدن آن، گزارش خاصی از طرح جایگزین به مجلس ارائه نشد، که این موضوع نشان دهنده آن است که صدای واحدی از این وزارت‌خانه شندیده نمی‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، علیرضا خسروی در گفت‌وگو با خبرگزاری خانه ملت، در واکنش به اظهارات معاون وزیر راه و شهرسازی مبنی بر اینکه صاحب‌خانه‌ها هم می‌توانند مسکن مهر خریداری کنند، گفت: طرح مسکن مهر برای اقشار فاقد مسکن و اجاره نشین راه اندازی شد، حال چگونه وزارت راه و شهرسازی می‌‎تواند با آزادسازی معاملات این طرح موافقت کند و یا آن‌را به افراد دارای مسکن واگذار کند؟

, شبکه اطلاع رسانی دانا,


نماینده مردم سمنان و مهدی شهر در مجلس شورای اسلامی، افزود: با آزادسازی معاملات مسکن مهر و واگذاری آن به دیگر افراد، باید شاهد دلال بازی و واسطه گری در بازار مسکن بود.

وی تصریح کرد: در صورت واگذاری واحدهای مسکن مهر به افراد دارای مسکن، بدون شک سیاست کلی پروژه مسکن مهر نیز زیرسوال قرار خواهد گرفت.

خسروی با بیان اینکه مسئولین وزارت راه و شهرسازی تناقض‌گویی‌های بسیاری انجام می‌دهند، اظهار کرد: مسئولین وزارت راه و شهرسازی اولویت کاری خود را ساخت مسکن ارزان قیمت را برای اقشار محروم جامعه عنوان می‌کنند، در حالی که با آزادسازی معاملات مسکن مهر و واگذاری آن به تمامی افراد، عملا مسکن مهر از دست اقشار آسیب‌پذیر خارج می‌شود.

این نماینده مردم در مجلس نهم، ادامه داد: وزیر راه و شهرسازی چندی پیش از رونمایی طرح جدید مسکن اجتماعی خبر داد، در حالی که بعد گذشت چند ماه از مطرح شدن آن، برنامه و گزارش خاصی از طرح جایگزین مسکن مهر به مجلس ارائه نشد، که این موضوع نشان دهنده آن است که صدای واحدی از این وزارت‌خانه شندیده نمی‌شود و هر روز شاهد مطرح شدن اسم و نام جدیدی هستیم.

عضو کمیسیون عمران مجلس، خاطر نشان کرد: در صورتی که بازار مسکن از مسیر اصلی خود که همان حمایت از افراد فاقد مسکن و اجاره نشین است خارج شود، بدون شک این بازار در آینده‌ای نزدیک با معضلات و مشکلات پیچیده‌ای مواجه خواهد شد.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه