بازیکنان استقلال و پرسپولیس شانه به شانه هم در "آزادی"

بازیکنان استقلال و پرسپولیس شانه به شانه هم در "آزادی"
درحالی که کمتر از 1 ساعت به شروع داربی 78 باقی مانده برای اولین بار در چند سال اخیر اتوبوس حامل بازیکنان استقلال و پرسپولیس همزمان وارد ورزشگاه شد و مرببیان و بازیکنان دو تیم در اقدامی جالب به همراه هم پس از پیاده شدن اتوبوس وارد رختکن شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانادر این میان صحنه‌های جالبی در حال ورود بازیکنان به رختکن رقم خورد که از جمله می‌توان به شوخی‌ها و خنده‌های حنیف عمران‌زاده و فرزاد حاتمی که گفته‌اند با هم رفیق صمیمی هستند، اشاره کرد. همچنین حسین ماهینی و محمد قاضی که در ذوب آهن و پرسپولیس با هم همبازی بودند تونل را با یکدیگر طی کردند. قاسم دهنوی و سیاوش اکبرپور نیز در حال خوش و بش با یکدیگر وارد ورزشگاه آزادی شدند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

محمد نوری و آندرانیک تیموریان نیز در این مسیر در حال شوخی با یکدیگر بودند.

,

ساعت 12:45، مثل بازی‌های گذشته داربی کوچولوها در دو نیمه 10 دقیقه‌ای برگزار شد. صحنه‌های حساس این بازی باعث شد که یخ تماشاگران آب شود و دوباره آنها دقایقی برای هم کری بخوانند.

,

 

,

نیمه اول این دیدار گلی در بر نداشت اما در نیمه دوم کوچولو‌های پرسپولیس از اشتباه خط دفاع استقلال در آفساید گیری استفاده کرده و تک گل پیروزی‌بخش خود را به ثمر رساندند تا سرخ‌ها پیروز داربی کوچولوها باشند. هواداران پرسپولیس هم از این اتفاق بسیار خوشحال بودند و تماشاگران حریف را به سکوت دعوت می‌کردند.

,

 

,

قسمتی از سکوهای طبقه اول ورزشگاه در سمت استقلالی‌ها هنوز خالی مانده اما در طبقه دوم ورزشگاه تماشاگران رفته رفته در حال نشستن روی سکوها هستند.

,

 

,

در حال حاضر نزدیک به 60 هزار نفر در ورزشگاه آزادی حضور دارند و منتظر آغاز داربی 78 هستند.

,

انتهای پیام

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه