آغاز فاز اجرایی کارت بلیط الکترونیکی تا دو هفته دیگر در کرمانشاه/تجهیز ناوگان اتوبوسرانی به وسائل گرمایشی

آغاز فاز اجرایی کارت بلیط الکترونیکی تا دو هفته دیگر در کرمانشاه/تجهیز ناوگان اتوبوسرانی به وسائل گرمایشی
مدیر عامل اتوبوسرانی کرمانشاه و حومه گفت: فاز اجرایی کارت بلیط الکترونیکی تا دو هفته دیگر در کرمانشاه آغاز می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ قدرت الله فعلی در گفت و گو با خبرنگار پاک پرس، اظهار داشت: پس از برگزاری مناقصه و با توجه به اینکه مقدمات انجام کارت بلیط الکترونیکی در کرمانشاه آماده شده تا دو هفته دیگر فاز اجرایی آن آغاز می شود و ظرف سه الی چهار ماه آینده تمامی اتوبوسهای سطح شهر به این سیستم مجهز می شوند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پاک پرس,

مدیر عامل اتوبوسرانی کرمانشاه و حومه با تاکید بر اینکه این سیستم جایگزین روش پرداخت نقدی کرایه ها است درباره  تجهیز اتوبوسها در فصل سرد بیان کرد: ابلاغیه الزام تجهیز تمامی اتوبوسها انجام شده و این امر به طور جدی مورد نظارت و پیگیری قرار می گیرد.

,

فعلی با اشاره به بازسازی اتوبوسهای فرسوده گفت: با توجه به اینکه بازسازی فاز اجرایی نخست 83 دستگاه اتوبوس در کرمانشاه آغاز شده تا کنون 30 دستگاه اتوبوس به ناوگان حمل و نقل بازگشته که علاوه بر بازگشت 25 دستگاه دیگر تا پایان ماه، سایر اتوبوسهای بازسازی شده نیز تا پایان سال به ناوگان حمل و نقل کرمانشاه باز می گردند.

,

وی افزود: در حال حاضر میانگین طول سفر در کرمانشاه 15 الی 20 دقیقه است که با بازگشت این اتوبوسها پنج دقیقه طول سفرها کاهش یافته و امید است با برداشته شدن تحریم ها و خرید دستگاه های جدید اتوبوس، طول مدت سفر به هفت دقیقه به عنوان میانگین استاندارد برسد.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه