رئیس کل دادگستری استان البرز:
در ایام ماه محرم و صفر و ماه مبارک رمضان شاهد کاهش چشمگیر وقوع جرم هستیم
به همان اندازه که به نیازهای مادی خود می پردازیم به نیازهای معنوی نیز توجه کنیم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ احمد فاضلیان، رئیس کل دادگستری استان البرز در گفتگو با خبرنگار شبکه خبر دانشجویان البرز (اسنا) به تبیین شرایط و وضعیت اجتماعی استان البرز پرداخت.
فاضلیان با اشاره به نیازهای معنوی جامعه گفت: باید به همان اندازه که به نیازهای مادی خود می پردازیم به نیازهای معنوی نیز توجه کنیم، امروزه ریشه ی بسیاری از مشکلات اجتماعی و ناهنجاری ها در بخش های مختلفی است که جامعه از ارزش های معنوی و اخلاقی فاصله گرفته است و این ناشی از غفلت مسئولین و متولیان امور فرهنگی است.
وی در مورد تأثیر معارف اسلامی و دینی در کاهش ناهنجاری های اجتماعی افزود: مردم علاقه مند و تشنه ی این نوع معارف و مسائل هستند. باید بستر های لازم برای این امر مهم آماده شود و فرهنگ اسلامی ما که فرهنگ متعالی است اشاعه یابد.
در ایام محرم و صفر شاهد چشمگیر وقوع جرم و جنایت هستیم که این خود نشانگر قابلیت پذیرش جامعه و وجود پتانسیل در جوانان جهت تأثیرگذاری برنامه های فرهنگی می باشد.
,
,
,
انتهای خبر/
,]
ارسال دیدگاه