logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

فرماندار شهرستان اهر:

برای ترویج امر به معروف و نهی از منکر در جامعه باید به یک فرهنگ عمومی تبدیل شود

برای ترویج امر به معروف و نهی از منکر در جامعه باید به یک فرهنگ عمومی تبدیل شود
فرماندار شهرستان اهر گفت: برای اینکه امر به معروف در جامعه گسترش یابد باید این فریضه را به یک فرهنگ عمومی تبدیل کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اهروصال، سید محمدعابدی، با اشاره به اینکه امر به معروف و نهی از منکر یکی از ارکان اصلی اسلام است، اظهار داشت: امر به معروف از شاخصه‌های واقعه عاشورا بوده که امام حسین (ع) برای احیای این فریضه قیام کرده است.
وی استکبار جهانی را دشمن نظام جمهوری اسلامی ایران و دین اسلام دانست و افزود: دشمنان با استفاده از روش‌های مختلف کمر به شکستن اقتدار و تضعیف روحیه ملت ایران کرده‌اند و ما اگر امروز سهل انگاری کنیم راه برگشتی درکار نخواهد بود.
فرماندار شهرستان اهر با بیان اینکه برگزاری مراسم سالم و عزاداری‌های دینی و مذهبی بدون آسیب، به علماء و روحانیون وابسته است، عنوان کرد: کشورهای غربی برای ترویج و گسترش بدعت‌ها در هیئت‌های عزاداری به توطئه‌های مکرر دامن می‌زنند.
وی افزود: دشمنان نظام و اسلام برای تمامی مسلمانان ایران و جهان هر روز به دنبال توطئه و دسیسه هستند که ملت‌ها با الگوبرداری از انقلاب اسلامی دژ مستحکم و نفوذ ناپذیری را بنا کنند.
عابدی به نقش مردم در اجرای امر به معروف و نهی از منکر نیز اشاره کرد و گفت: برای اینکه امر به معروف در جامعه گسترش یابد باید این فریضه را به یک فرهنگ عمومی تبدیل کرد.
وی به وجود برخی مشکلات اجتماعی که دامن گیر جوانان و گاهاً موجب افزایش ناهنجاری‌ها می‌شود نیز اشاره و بیان کرد: متاسفانه تعداد زیادی از جوانان با سنین بالا از مشکل نبود شغل و امکانات ازدواج رنج می‌برند، به عنوان مهم‌ترین دغدغه مسئولان نظام طلقی می‌شود.
فرماندار شهرستان اهر با تاکید بر اینکه اهر از جایگاه ویژه ای در بین سایر شهرستان‌های آذربایجان شرقی برخوردار است، خاطرنشان کرد: با لغو تحریم‌های ظالمانه علیه ایران بسیاری از مشکلات اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و… قابل حل و فصل خواهد بود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اهروصال, اهروصال,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه