نشست شهردار با جمعی از دانشجویان و نخبگان باقرشهر +گزارش تصویری
جمعی از جوانان ، دانشجویان و نخبگان باقرشهر طی نشستی با شهردار باقرشهر و معاونت فرهنگی اجتماعی شهرداری به گفتگو پرداختند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از باقرشهرنیوز در این نشست که به همت معاونت فرهنگی اجتماعی شهرداری باقرشهر برگزار شد؛ جمعی از جوانان ، دانشجویان و نخبگان باقرشهر طی نشستی با شهردار باقرشهر و معاونت فرهنگی اجتماعی شهرداری به گپ و گفت پرداختند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,در ابتدای این برنامه سعید استاد فرج شهردار باقرشهر ، به تشریح اهمیت حضور جوانان در عرصه های مدیریت شهری پرداخت.وی عنوان کرد : جوانان نباید تسلیم سختی ها و پیچیدگی های کار شوند و باید با بهره گیری از روجیه جوانی بر این سختی ها فائق آیند.
,در ادامه هر یک از حاضران ضمن معرفی خود در زمینه نوع فعالیتها و اهداف و انتظارات خود از مسئولان مطالبی را بیان داشتند و اظهار امیدواری کردند شهردار به عنوان عالی ترین مقام شهر جهت پیشبرد اهداف آنان اقداماتی نماید و حمایت بیشتری از جوانان و نخبگان شهر بعمل آورد.
,بهروز مرادی قهرمان تکواندو جهان در حاشیه برگزاری این مراسم در گفتگو با خبرنگار باقرشهرنیوز ضمن تشکر از شهردار و معاونت فرهنگی بابت برگزاری این جلسات گفت : جلسه ی بسیار خوب و صمیمی ای برگزار شد و شهردار تا حد امکان به سوالات حاضرین در جلسه پاسخ دادند و نظرات را پذیرا بودند.
, باقرشهرنیوز ,مرادی افزود : برگزاری این جلسات باعث شناخت نقاط ضعف و قوت شهر ، مردم و مسئولین شهر می شود و استمرار این جلسات قطعا می تواند خروجی های خوبی را به همراه داشته باشد.
,در پایان استادفرج با تاکید بر اهمیت ارتباط مستمر شهرداری باقرشهر با نخبگان جوان و دانشجویان از نشست های آتی خود با جوانان باقرشهر در آینده خبر داد.
,گفتنی است این برنامه با هدف ایجاد همدلی میان مدیران و جوانان و تقویت روحیه پرسشگری و مطالبه در قشر جوان و به همت معاونت فرهنگی اجتماعی شهرداری باقرشهر برگزار شد.
,گزارش تصویری :
,

,
,
,

,
,
,

,
,
,

,
,
, انتهای پیام/ج
, انتهای پیام/ج, انتهای پیام/ج]
ارسال دیدگاه