logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

حمله شدید میلیاردر ایتالیایی به کریستیانو رونالدو

حمله شدید میلیاردر ایتالیایی به کریستیانو رونالدو
فیلم جدید مارتین اسکورسیزی به نام "El Manipulador" ممکن است پای کریستیانو رونالدو را به دادگاه هم باز کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مارتین اسکورسیزی در حال ساخت فیلمی به نام "El Manipulador"  است که قرار بود بخشی از لوکیشن این فیلم در منزل کریستیانو رونالدو در ایتالیا و با بازی وی در این فیلم همراه باشد که به دلیل مخالف الساندرو پروتو تاجر معروف ایتالیایی منتفی شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

در پی مخالف الساندرو پروتو با حضور رونالدو در فیلمی که درباره زندگی وی ساخته شد برخی منابع از پرداخت 20 میلیون یورو غرامت به رونالدو توسط مارتین اسکورسیزی خبر دادند در حالیکه این خبر از طرف نزدیکان روناادو تکذیب شد ولی شخص کریستیانو هنوز موضعی درباره شایعات اخیر اتخاذ نکرده است.

,

با این حال حاشیه‌های این اتفاقا همچنان ادامه دارد و الساندرو پروتو در این‌باره می‌گوید:‌ «کریستیانو باید متوجه باشد جهان حول‌محور او نمی‌چرخد و گاهی هم شکست می‌خورید و همچنین نا امید می‌شوید اما باید به دیگران احترام بگذارید».

,

وی که به شدت از حواشی بوجود آمده خشمگین است،‌ تاکید می‌کند: « اهمیتی نمی‌دهم کریستیانو محبوب است یا همجنسگرا یا بهترین فوتبالیست دنیا، او باید جایگاهش را بشناسد و اگر کسی او را نمی‌خواهد باید آن را قبول کند. من نمی‌خواهم او در فیلمی که درباره زندگی من ساخته می‌شود حضور پیدا کند. او دریافت غرامت را تکذیب نکرده و اگر لازم باشد کار به دادگاه هم کشیده خواهد شد».

,

ممکن است این اظهارنظر پروتو با واکنش رونالدو همراه شده و حاشیه‌های مربوط به فیلم اسکورسیزی فراتر از این شود.

,

حمله شدید میلیاردر ایتالیایی به کریستیانو رونالدو

, حمله شدید میلیاردر ایتالیایی به کریستیانو رونالدو]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه