شام غریبان اسیران کربلا در اشک های ساحل نشینان به تصویر کشیده شد

شام غریبان اسیران کربلا در اشک های ساحل نشینان به تصویر کشیده شد
شیفتگان و دلدادگان نینوای خونین حسینی مظلومیت اسیران کربلا را با اشک های ماتم خود به تصویر کشیدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کیش پرس، در شام غریبان اهل بیت امام حسین (ع) ساکنان و گردشگران جزیره کیش با گریه بر مظلومیت 72 شهید کربلا غم غربت وشب تاریک کربلای زینب(س) را با روشن کردن هزاران شمع در مساجد و تکایا یادآوری کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کیش پرس,

 

,

 

,

در این مراسم معنوی و روحانی که در جای جای جزیره مرجانی کیش برگزار شد همه مردم از کوچک و بزرگ، زن و مرد با روشن کردن شمع بر مویه های غریبانه زینب(س)، سکینه(س) و رقیه (س) سه ساله امام حسین علیه السلام اشک ماتم ریختند و به همدردی و همراهی با آنان پرداختند.

,

 

,

 

,

جزیره کیش دارای 44 هیئت مذهبی است که از آغاز محرم با برگزاری مراسم عزاداری به زبان های مختلف ایرانی کوچک را در ذهن متبادر می کند. هر کدام از هیئت های مذهبی در تکایا و حسینیه های خود که به نام شهر و قوم خود نامگذاری کرده اند در این ایام به سوگواری و عزاداری بر سید و سالار شهیدان اباعبدالله الحسین پرداخته و تمامی هیئت ها بسته به توان خود در تمامی دهه محرم از عزاداران حسینی با توزیع غذای نذری و شربت پذیرایی می کنند.

,

 

,

 

,

جزیره کیش بخشی از خاک میهمن جمهوری اسلامی ایران است که همانند سراسر کشور در ایام الله محرم میزبان عزاداران حسینی است و هیئت های آن به زبان و گویش های خود در دسته های سینه زنی و زنجیر زنی این ایام را عزاداری می کنند.

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه