توزیع لوازم التحریر و فرم مدرسه بین دانش آموزان مدارس استثنایی میرجاوه
30 دست لباس فرم و لوازمالتحریر در طرح حمایتی به دانش آموزان استثنایی نیازمند شهرستان میرجاوه اهداشد. (چرا برگشت زدید)[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری لادیز؛ مدیرآموزش وپرورش شهرستان میرجاوه اظهارداشت:با هدف کمک و مساعدت به کودکان و نوجوانان استثنایی نیازمند در سطح شهرستان میرجاوه و با مشارکت کمیته امداد خمینی (ره)، 30 دست لباس فرم و لوازم التحریر بین دانش آموزان مدرسه استثنایی میرجاوه توزیع شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, لادیز, لادیز, ؛ , مدیرآموزش وپرورش شهرستان میرجاوه اظهارداشت:با هدف کمک و مساعدت به کودکان و نوجوانان استثنایی نیازمند در سطح شهرستان میرجاوه و با مشارکت کمیته امداد خمینی (ره)، 30 دست لباس فرم و لوازم التحریر بین دانش آموزان مدرسه استثنایی میرجاوه توزیع شد., مدیرآموزش وپرورش شهرستان میرجاوه اظهارداشت:با هدف کمک و مساعدت به کودکان و نوجوانان استثنایی نیازمند در سطح شهرستان میرجاوه و با مشارکت کمیته امداد خمینی (ره)، 30 دست لباس فرم و لوازم التحریر بین دانش آموزان مدرسه استثنایی میرجاوه توزیع شد., ,حسینعلی دهباشی افزود:با توجه به اهمیت و سفارش اسلام به علم آموزی و همچنین کمک به خانواده های بی بضاعت ،توزیع این لوازم التحریر سبب می شودتا دانش آموزان و خانواده آنها دغدغه ای در تامین موارد یاد شده نداشته باشند.
, حسینعلی دهباشی افزود:با توجه به اهمیت و سفارش اسلام به علم آموزی و همچنین کمک به خانواده های بی بضاعت ،توزیع این لوازم التحریر سبب می شودتا دانش آموزان و خانواده آنها دغدغه ای در تامین موارد یاد شده نداشته باشند., حسینعلی دهباشی افزود:با توجه به اهمیت و سفارش اسلام به علم آموزی و همچنین کمک به خانواده های بی بضاعت ،توزیع این لوازم التحریر سبب می شودتا دانش آموزان و خانواده آنها دغدغه ای در تامین موارد یاد شده نداشته باشند.,وی خاطرنشان کرد:تشویق خیرین به کمک رساندن به مدارس مناطق محروم ، ایجاد فرهنگسازی در راستای کمک به نیازمندان و جلوگیری از ترک تحصیلکردن فرزندان این جامعه به علت مشکلات مالی از جمله اهداف این طرح است.
, وی خاطرنشان کرد:, وی خاطرنشان کرد:,,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه