معاون کمیته امداد استان مرکزی خبر داد؛
حمایت ۱۴ هزار و ۷۹۴ حامی از دو هزار و ۹۹۴ یتیم در استان مرکزی
معاون حمایت و سلامت کمیته امداد استان مرکزی گفت: در حال حاضر ۱۴ هزار و ۷۹۴ حامی طرح اکرام از دو هزار و ۹۹۴ یتیم تحت حمایت کمیته امداد استان مرکزی را عهده دار دارند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ "مجید مشهدی" معاون حمایت و سلامت کمیته امداد استان مرکزی در گفتگو با خبرنگار دیار آفتاب، گفت: در شش ماهه نخست امسال اعتباری بالغ بر ۳۰ میلیارد و ۵۰ میلیون و۸۸۲ هزار ریال توسط این حامیان به ایتام کمک شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیار آفتاب،, دیار آفتاب،,

, مشهدی اظهار کرد: میانگین دریافتی از هر کدام از حامیان در هر ماه مبلغ ۳۳۸ هزار و ۵۴۸ هزار ریال بوده است که به طور میانگین ماهیانه مبلغ ۱ میلیون و ۶۷۲ هزارو ۸۳۹ هزار ریال به حساب ایتام واریز شده است.
,
وی ضمن تشکر از خیرین و حامیان بیان کرد: مساعدت حامیان معزز به ایتام بدون کم و کسر در اختیار خانواده ها قرار گرفته است.
,
مراجعه ۱۹ هزار و ۴۰ نفر به واحد پذیرش و مددکاری کمیته امداد استان مرکزی
, مراجعه ۱۹ هزار و ۴۰ نفر به واحد پذیرش و مددکاری کمیته امداد استان مرکزی, مراجعه ۱۹ هزار و ۴۰ نفر به واحد پذیرش و مددکاری کمیته امداد استان مرکزی,
معاون حمایت وسلامت کمیته امداد استان مرکزی گفت: در شش ماهه نخست سال جاری تعداد ۱۹ هزار و ۴۰ نفر به واحد پذیرش و مددکاری کمیته امداد استان مرکزی مراجعه کرده اند.
,
مشهدی اظهار کرد: از این تعداد ۱۳ هزار و ۷۳۹ نفر مددجو تحت حمایت و تعداد پنج هزار و۳۰۱ نفر غیر مددجو بوده اند که با توجه به عدم استطاعت مالی مددجویان به مراتب مراجعات آنان نیز افزایش یافته است.
,
وی ادامه داد: از مجموع مراجعات حدود ۱۵ هزار و ۸۷۴ مورد شخصاً، تعداد دو هزار و ۴۱۲ مورد از طریق سازمانهای رسمی و تعداد ۷۵۴ مورد توسط شبکه های مردمی به واحد پذیرش و مددکاری مراجعه داشته اند.
,
وی خاطر نشان کرد : پذیرش مراجعین و پاسخگویی به درخواستهای اقشار نیازمند جامعه با هدف ارائه خدمات بهینه و موثر و در جهت توانمند سازی از مهمترین برنامه های این نهاد حمایتی است.
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه