نماینده ولی فقیه در استان زنجان:
مقایسه های بی خود در زندگی زناشویی موجب اختلافات می شود/حضرت زینب (س) الگوی ظلم ستیزی است
نماینده ولی فقیه در استان زنجان گفت:مقایسه های بی خود در زندگی زناشویی موجب اختلافات می شود و این اختلافات موجب براندازی کانون خانواده می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از موج رسا, حجت الاسلام شیخ علی خاتمی در همایش رهروان زینبی در زنجان یکی از رموز ماندگاری واقعه عاشورا را روشنگری های حضرت زینب کبری (س) عنوان کرد و اظهار داشت: مسئولیت بزرگی که حضرت زینب (س) بر عهده گرفت موجب شد تا پس از یک هزار و 300 سال نیز این واقعه باقی بماند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, موج رسا,وی با بیان اینکه اگر حضرت زینب کبری (س) نبود، واقعه کربلا همان در کربلا باقی می ماند، افزود: رسالت حضرت زینب (س) به قدری ارزشمند است که روشنگری ها و هدایت های ایشان موجب ماندگاری عاشورا در اذهان و قلوب مردم می شود.
,امام جمعه زنجان با اشاره به اینکه حضرت زینب (س) سختی های بسیاری از جمله اسارت را تحمل کرد اما اجازه نداد این قیام در حد قیام باقی بماند، افزود: امروز پیام عاشورا به همت بزرگ بانوی اسلام در جهان ماندگار شده است.
,حجت الاسلام خاتمی عدم ظلم پذیری از حضرت زینب (س) الگوی نمونه ای ساخت، افزود: امروز هم مردم قدر دان زحمات این بانوی اسلام برای پایدار نگه داشتن دین مبین اسلام هستند.
,وی نقش زنان و بانوان را در اعصار مختلف به ویژه واقعه کربلا مهم ارزیابی کرد و گفت: بانوان ایرانی نیز با تاسی به این بانوی بزرگ اسلام امروز در صحنه های مختلف دفاع جانانه دارند.
,امام جمعه زنجان با اشاره به نقش بانوان در دوران دفاع مقدس خاطرنشان کرد: این نقش به اندازه ای تاثیرگذار بود که امروز جنگ مدیدون این بانوان است.
,نماینده ولی فقیه در استان زنجان ادامه داد: تربیت نسل پاک به عهده مادران است و امروز باید قدر دان زحمات مادران برای تربیت جوانان دینی برای نظام اسلامی بود.
,حجت الاسلام خاتمی با اشاره به نقش حضرت زهرا (س) در تربیت اولاد پیامبر گرامی اسلام گفت: حضرت زهرا (س) فرزندان خود را کاملا منطبق با معیارهای دین اسلام و به تاسی از پدر بزرگوارشان تربیت کردند.
,وی در بخش دیگری از سخنان خود نیز با بیان اینکه دختران پس از ازدواج نباید زندگی متاهلی خود را با زندگی مجردی مقایسه کنند، افزود: مقایسه های بی خود موجب اختلافات می شود.
,امام جمعه زنجان بر ضرورت بسنده کردن به وضعیت موجود تاکید کرد و گفت: مقایسه زندگی متاهلی و مجردی موجب کینه در بین زوج ها می شود.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه