به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آوای ترکمن ، سید صادق شیرنگی افزود:عاشورای حسینی پایه و اساس مهمی برای تشکیل انقلاب اسلامی به رهبری معمار کبیر انقلاب شد که با اتکا به فرهنگ عاشورایی اکنون الگویی جهانی شده لذا واجب است استکبار و دشمن امروز را با اهداف و سیاستهای پیش رویش به درستی بشناسیم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آوای ترکمن,وی با اشاره به سرمایه گذاری بزرگ کشور در راستای سازندگی جامعه تصریح کرد:گسترش فرهنگ کتابخوانی ضمن نهادینه سازی آن به عنوان سرمایه گذاری بزرگی برای آینده جامعه خواهد بود که موجب تحول و پویایی اجتماع می شود.
,معاون فرماندار بندرترکمن با اشاره به نهادینه سازی فرهنگ مطالعه از کودکی خاطر نشان ساخت:برای ساختن جامعه باید فرهنگ کتابخوانی را از سنین کودکی در جامعه نهادینه ساخت لذا همه متولیان فرهنگی موظفند در این زمینه گامهای موثری را در جهت سازندگی و ماندگاری فرهنگ کتابخوانی در جامعه بردارند.
,این مقام مسئول با اشاره به پیامدهای نفوذ فرهنگ غرب در زندگی اسلامی ادامه داد:بعضی از خانواده ها به صورت ناخواسته یا آگاهانه و نا آگاهانه به فرهنگ غلط استعماری غرب روی می آورند که این امر موجب ایجاد اتفاقات ناخوشایندگی در زندگی شده و آسیبهای اجتماعی فروانی را به جامعه تحمیل و منتقل می کند لذا آگاهی خانواده ها از پیامد نفوذ فرهنگ غرب و استعمار در جامعه اسلامی اصلی اساسی است که باید به آن توجه ویژه داشت.
,وی با اشاره به مهمترین برنامه هفته کتاب شهرستان اعلام کرد:افتتاح نخستین کتابخانه روستایی در روستای سیجوال اتفاق مهمی است که محقق خواهد شد لذا تلاش بر این است که کتابخانه های روستایی روستاهای 5پیکر و خوجه لر نیز در این هفته راه اندازی شود.
,شیرنگی با اشاره به تلاشهای بی وفقه فرماندار بندرترکمن در رایزنی ها و پاگرفتن کتابخانه روستایی در سیجوال یادآور شد: نخستین کتابخانه روستایی بندرترکمن به نام فرماندار فقید شهرستان نامگذاری می شود.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه