نماینده مردم دزفول :

پروژه نفوذ برای استحاله و براندازی نظام است/شروط نه گانه رهبر معظم انقلاب تضمین کننده منافع کشور است

پروژه نفوذ برای استحاله و براندازی نظام است/شروط نه گانه رهبر معظم انقلاب تضمین کننده منافع کشور است
نماینده مردم دزفول اظهار داشت:شروط نه گانه ایی که رهبر معظم انقلاب در نامه به رئیس جمهور ذکر کرده اند تضمین کننده منافع کشور است و راه نفوذ دشمن در تمام ابعاد را به کشور می بندد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از رهیاب نیوز، عباس پاپی زاده نماینده مردم دزفول در مجلس شورای اسلامی در خصوص نامه مقام معظم رهبری درباره برجام اظهار داشت:مقام معظم رهبری از ابتدا بر این مسئله تاکید داشتند که باید خیلی هوشمندانه وارد مذاکرات شد و مذاکره را به شرط تامین شدن منافع کشور اجازه دادند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رهیاب نیوز,
 
,
وی ادامه داد:شروط نه گانه ایی که رهبر معظم انقلاب در نامه به رئیس جمهور ذکر کرده اند تضمین کننده منافع کشور است و راه نفوذ دشمن در تمام ابعاد را به کشور می بندد.
,
 
,
پاپی زاده تاکید کرد:اگر خدای ناکرده پروژه نفوذ اتفاق بیفتد دشمن به هدف خود یعنی استحاله نظام و براندازی نزدیک می شود.
,
 
,
وی افزود:تشکر مقام معظم رهبری از تیم مذاکره کننده دلیل بر نمی شود که جانب احتیاط را رعایت نکنیم.
,
 
,
پاپی زاده خاطر نشان ساخت:در آینده کشورهای غربی و امریکا می توانند از برجام تفسیرهای دلخواه خود را ارائه کنند لذا مقام معظم رهبری با تایید مشروط برجام حرکت هوشمندانه ای را مطرح کردند.
,
 
,
نماینده مردم دزفول خاطر نشان ساخت:شروط نه گانه برای کمک به دولت است تا مسیری را طی کند تا تامین کننده منافع نظام و ملت باشد.
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه