logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

رئیس اداره ورزش و جوانان بردسکن:

زوج دوچرخه سوار هلندی و آلمانی از بردسکن عبور کردند

زوج دوچرخه سوار هلندی و آلمانی از بردسکن عبور کردند
رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان بردسکن گفت: زوج دوچرخه سوار هلندی و آلمانی در مسیر سفر با دوچرخه به چند کشور جهان، با هدف آشنایی با فرهنگ و ملیت های مختلف از شهرستان بردسکن عبور کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح بردسکن، زوج دوچرخه سوار هلندی و آلمانی در مسیر سفر با دوچرخه به چند کشور جهان، از شهرستان بردسکن عبور کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از,  صبح بردسکن،,  زوج دوچرخه سوار هلندی و آلمانی در مسیر سفر با دوچرخه به چند کشور جهان، از شهرستان بردسکن عبور کردند.,

محمد دانشور ثانی ،رئیس اداره ورزش و جوانان بردسکن، در گفتگو با خبرنگار صبح بردسکن در این موضوع گفت: این زوج گردشگر پس از عبور از ترکمنستان از طریق مرز قوچان وارد ایران شدند و پس از عبور از بردسکن این شهرستان را به مقصد "طبس" ترک کردند.

, محمد دانشور ثانی ،رئیس اداره ورزش و جوانان بردسکن، در گفتگو با خبرنگار صبح بردسکن در این موضوع گفت: این زوج گردشگر پس از عبور از ترکمنستان از طریق مرز قوچان وارد ایران شدند و پس از عبور از بردسکن این شهرستان را به مقصد "طبس" ترک کردند.,

دانشور ثانی ادامه داد: این زوج دوچرخه سوار خود را 52 ساله اهل هلند(مرد) و 47 ساله اهل آلمان (زن)معرفی کردند که سفر خود را از 3 ماه قبل آغازکرده و به طور متوسط روزانه 80 تا 100 کیلومتر رکاب می زنند.

,

رئیس ادارۀ ورزش تصریح کرد: این زوج که سفرشان را از کشور "قزاقستان" شروع کرده و تاکنون 3 هزار کیلومتر را رکاب زده اند، پس از عبور از کشورهای قزاقستان، تاجیکستان، ازبکستان و ترکمنستان وارد ایران شدند تا پس از بازدید از مکان های تاریخی اصفهان و شیراز از طریق بندرعباس راهی "امارات" شوند.

,

این دوچرخه سواران هدف از این حرکت ورزشی را ملاقات با مردم و آشنایی با ملیت های مختلف و فرهنگ آنها عنوان کردند و گفتند: با توجه به برنامه های قبلی ورزشی، تاکنون به 30 کشور جهان سفر کرده و سفر اخیر را نیز 3 ماه قبل آغاز کرده ایم.

,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه