۳۰۰ هزار دانش آموز هرمزگانی در انتخابات شورای دانش آموزی شرکت کردند

۳۰۰ هزار دانش آموز هرمزگانی در انتخابات شورای دانش آموزی شرکت کردند
مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان با اشاره به برگزاری هجدهمین دوره انتخابات شورای دانش آموزی در استان که همزمان با سراسر کشور انجام شد، گفت: در این انتخابات بیش از ۳۰۰ هزار دانش آموز استان به پای صندوق های رأی رفتند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از پایگاه خبری مداد نیوز ،  علی کرمپور در مراسم نمادین انتخابات شورای دانش آموزی  افزود: شورای دانش آموزی، جایگاه و اهمیت ویژه ای در مشارکت دانش آموزان در مدیریت مدارس دارد و دانش آموزان می بایست با فعالیت و پیشنهادات خود این جایگاه را تثبیت نمایند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری مداد نیوز ,

 

,

وی هدف از تشکیل شورای دانش آموزی مشارکت دانش آموزان در امور مربوط به مسائل آموزشی ،پرورشی ، انضباطی وایجاد ارتباط صحیح و مستقیم بین دانش آموزان و اولیای مدرسه دانست. وی خاطرنشان کرد: در ترکیب اجرایی هر شورا در مدارس به نسبت جمعیت هر مدرسه پنج تا ۱۱ نفر به عنوان اعضای شورای دانش آموزی انتخاب می شوند.

,

 

,

مدیر کل آموزش و پرروش هرمزگان همچنین تقویت مشارکت عمومی و استفاده حداکثری از همه ظرفیت های فراسازمانی را از راهبردهای وزارت آموزش و پرورش در دولت تدبیر و امید عنوان کرد و گفت: بهره گیری از خرد جمعی و فراهم نمودن بستر حضور مشارکت عمومی در برنامه های آموزش و پرورش به عنوان یکی از مهمترین راهبردهای وزات آموزش و پرورش مورد تاکید مقام عالی وزارت است و در این راستا باید همه تلاش ها معطوف تحقق اهداف باشد.

,

 

,

انتهای پیام/گ

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه