فرمانده سپاه ناحیه هشترود:
ضرورت آشنائی نسل امروز انقلاب با معارف دفاع مقدس/ بیش از ۴۰۰ دانش آموز دختر و پسر به اردوی راهیان نور اعزام می شوند
فرمانده سپاه ناحیه هشترود با اعلام اینکه بیش از ۴۰۰ دانش آموز هشترودی به اردوی راهیان نور اعزام می شوند، گفت: تمام تلاش ما این است که نسل امروز انقلاب با معارف دفاع مقدس آشنا شوند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ و به نقل از خبرنگار پیک هشترود، سرهنگ خلیل شریفی فرماندهی سپاه ناحیه هشترود در جلسه کمیته اجرائی بسیج دانش آموزی شهرستان گفت: امروز راهیان نور و شرکت دانش آموزان در این کاروان ها زنده نگهداشتن یاد و خاطره و رشادت های مردان و زنان دلیری است که با خون خود کشور ما را از گزند دشمنان در امان نگه داشته اند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پیک هشترود, پیک هشترود, فرماندهی سپاه ناحیه هشترود در جلسه کمیته اجرائی بسیج دانش آموزی شهرستان گفت: امروز راهیان نور و شرکت دانش آموزان در این کاروان ها زنده نگهداشتن یاد و خاطره و رشادت های مردان و زنان دلیری است که با خون خود کشور ما را از گزند دشمنان در امان نگه داشته اند., کمیته اجرائی بسیج دانش آموزی,وی با بیان اینکه تمام تلاش ما این است که نسل امروز انقلاب با معارف دفاع مقدس آشنا شوند، اظهار کرد: ما اعتقاد و ایمان داریم به اثرات مفید فرهنگی راهیان نور و اینکه این اردوی معنوی نباید مورد غفلت واقع شود.
,شریفی با اشاره به اینکه چهار سال است که اردوهای راهیان نور دانش آموزی با کار مشترک بین سپاه و آموزش و پرورش راه اندازی شده است، اظهار کرد: راهیان نور دانش آموزی ویژه مقطع دوم دبیرستان که درس آمادگی دفاعی دارند، برگزار می شود.
,سرگرد جعفر اسمعیل نژاد مسئول بسیج دانش آموزی هشترود نیز گفت: کاروان دانش آموزان دختر در روز های دهم و یازدهم آبان از مناطق عملیاتی بازدید خواهند کرد و دانش آموزان پسر نیز از دوم آذر به این مناطق اعزام خواهند شد.
, سرگرد جعفر اسمعیل نژاد مسئول بسیج دانش آموزی هشترود نیز گفت: کاروان دانش آموزان دختر در روز های دهم و یازدهم آبان از مناطق عملیاتی بازدید خواهند کرد و دانش آموزان پسر نیز از دوم آذر به این مناطق اعزام خواهند شد.,همچنین در این جلسه هماهنگی های لازم در جهت اعزام بیش از ۴۰۰ دانش آموز دختر و پسر در غالب دو کاروان ۲۰۰ نفری به مناطق عملیاتی شمال غرب کشور صورت گرفت.
, همچنین در این جلسه هماهنگی های لازم در جهت اعزام بیش از ۴۰۰ دانش آموز دختر و پسر در غالب دو کاروان ۲۰۰ نفری به مناطق عملیاتی شمال غرب کشور صورت گرفت.,,
پایان پیام/
]
ارسال دیدگاه