logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

رئیس اداره ورزش و جوانان فریمان:

ورزش دوچرخه سواری در فریمان جان دوباره می گیرد

ورزش دوچرخه سواری در فریمان جان دوباره می گیرد
رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان فریمان گفت: پیرو اقدامات و برنامه ریزی های انجام شده، در آینده نزدیک شاهد رشد و پشرفت دوباره ورزش دوچرخه سواری فریمان خواهیم بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد علی نهادی رئیس اداره ورزش و جوانان در گفتگو با خبرنگار  خبر فریمان   از رشد و پیشرفت دوباره ورزش دوچرخه سواری در شهرستان فریمان خبر داد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  خبر فریمان,

رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان فریمان با اشاره به استعدادها و قابلیت های این ورزش در شهرستان گفت: با توجه به استعدادهای و پتانسیل های شهرستان و همچنین سابقه درخشان دوچرخه سواران پیگیری ها و اقداماتی توسط این نهاد صورت گرفته است که انشاالله در آینده نزدیک شاهد با راه اندازی مجدد هیئت دوچرخه سواری شهرستان شاهد  رشد دوباره این ورزش در شهرستان خواهیم بود.

,

نهادی با اشاره به نشست با رئیس هیئت  دوچرخه سواری استان اظهار داشت: با توجه به جلسه ای که با جناب آقای روزبهان رئیس هیئت دوچرخه سواری استان داشتیم ایشان قول هایی را مبنی بر کمک به ورزش دوچرخه سواری شهرستان دادند  و اراده ما این است که با سازماندهی، برنامه ریزی و تقسیم کار مناسب این ورزش را دوباره در سطح شهرستان احیا کنیم و شاهد افتخار آفرینی دوباره ورزشکاران شهرستان در عرصه های استانی و کشوری باشیم.

,

وی رکاب زدن ۶ نفز از دوچرخه سواران شهرستان فریمان در مسیر حرم امام رضا تا حرم امام خمینی را نمود عینی قابلیت های ورزش دوچرخه سورای در شهرستان دانست و تصریح کرد: در جهت توسعه ورزش همگانی و همچنین ورزش قهرمانی شهرستان تشکیل هیئت دوچرخه سواری یکی از اولویت های ورزشی شهرستان می باشد و حضور مجدد آقای توکلی از مربیان با سابقه دوچرخه سواری کمک شایانی به رشد ورزش دوچرخه سواری می کند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه