logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

رکورد شکنی روسیه در بمباران داعش

رکورد شکنی روسیه در بمباران داعش
وزارت دفاع روسیه اعلام کرد: هواپیماهای روسی در شبانه روز اخیر ۱۱۸ هدف تروریست های داعشی را هدف حملات هوایی قرار داده و نابود کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ایرنا، ژنرال «ایگور کوناشنکوف» سخنگوی وزارت دفاع روسیه امروز (چهارشنبه) گفت: هواپیماهای سوخوی نیروی هوایی روسیه در شبانه روز اخیر در ۷۱ پرواز رزمی با موفقیت کامل تمامی اهداف از پیش تعیین شده را نابود کردند.

این اهداف شامل مقرهای فرماندهی و مراکز ارتباطاتی، انبارهای سلاح و مهمات و سوخت بود که در استان های ادلب، حما، حمص، حلب، دمشق و لاذقیه قرار داشت.

روسیه از هفتم مهرماه و در چارچوب قراردادهای همکاری نظامی خود با سوریه، حدود ۵۰ فروند جنگنده سوخو، چندین بالگرد جنگی و مجموعه ای از رزمناوها، یک ناو تجسسی و همچنین پهپادها را به درخواست دولت سوریه در خاک این کشور برای مبارزه علیه تروریست ها به کار گرفته است.

قبل از عملیات امروز، شمار بیشترین اهداف بمباران شده مواضع تروریست ها در سوریه توسط جنگنده های روسی سوخو ۱۱۰ هدف در ۲۴ ساعت بوده است.

روسیه اعلام کرد که این همکاری ها در چارچوب مقررات بین المللی و برای اجرای قراردارد همکاری با دولت قانونی سوریه آغاز شده است و ادامه خواهد یافت.

در جریان بمباران های هواپیماهای نظامی روسی و نیز موشک باران مواضع تروریست ها تاکنون بیش از ۱۲۰۰هدف تروریست های مورد حمایت غرب به ویژه گروه تروریستی داعش در مناطق مختلف سوریه نابود شده و ضربات سنگین به گروه های تروریستی در این کشور وارد شده است.

آمریکا، انگلیس، فرانسه، آلمان، ترکیه، قطر و عربستان با همکاری رژیم صهیونیستی پنج سال پیش با هدف سرنگونی حکومت «بشار اسد» برنامه جذب و اعزام تروریست های افراطی از سراسر جهان به سوریه و همچنین سازماندهی و تقویت گروه های تروریستی از جمله جبهه النصره و داعش را سازماندهی و اجرا کردند که اکنون افزون بر سوریه مناطق وسیعی از ختک عراق را نیز اشغال کرده اند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ع

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه