نماینده ولی فقیه در استان قزوین، از دانشجویان نخبه دانشگاه آزاد شال تقدیر کرد

نماینده ولی فقیه در استان قزوین، از دانشجویان نخبه دانشگاه آزاد شال تقدیر کرد
از جمعی از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی شال با حضور نماینده ولی فقیه در استان قزوین تقدیر شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل ار  پایگاه خبری دانشجویان قزوین «کیوسنا»، جمعی از مسئولان و دانشجویان نخبه و برگزیده مسابقات مختلف استانی و کشوری دانشگاه آزاد اسلامی شهر شال با حجت الاسلام عبدالکریم عابدینی نماینده ولی فقیه در استان قزوین دیدار کردند.
در این نشست صمیمانه از تعدادی از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی شال که در مسابقات سیزدهمین دوره مسابقات ملی بتن و هفتمین دوره مسابقات سازه های ماکارونی کشور که موفق به کسب رتبه های برتر کشوری شده بودند به همراه مسئولان دانشگاه حضور داشتند.
حجت الاسلام عابدینی در این دیدار ضمن آرزوی موفقیت برای این دانشجویان اظهار کرد: اگر دانشجویان و یا طالبان رشد به دنبال پیشرفت و رتبه‌های بهتر هستند باید در کنار تلاش و همت خود آن را از خداوند مسئلت کنند که اگر هر بنده‌ای از خداوند پیشرفت و رتبه‌های بهتر را بخواهد، قطعاً حضرت حق آن را به وی عنایت می‌کند.
نماینده ولی فقیه در استان قزوین با تاکید بر اینکه رشد علمی با رویکرد الهی به توسعه کشور شتاب می بخشد خاطرنشان کرد: اگر در تمام رشته‌ها و کارهایمان نگاه الهی باشد، خیز بلند علمی برداشته خواهد شد .
1_266_67_P1140696
لازم به ذکر است ۴ تیم منتخب دانشگاه آزاد اسلامی شال با ۴ سازه در گرایش سنگین و ۲ سازه در گرایش راندمانی در هفتمین دوره مسابقات سازه ماکارونی دانشگاه زنجان شرکت کردند و موفق به کسب رتبه های برتر شدند.
همچنین در سیزدهمین دوره مسابقات ملی انجمن بتن کشور که به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تفت با شرکت ۱۰۶ تیم از دانشگاه های معتبر برگزار شد، دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی شال با کسب دو عنوان برتر در میان دانشگاههای مطرح و بنام دولتی و آزاد اسلامی درخشیدند.
انتهای پیام/ پ

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
, 1_266_67_P1140696, 1_266_67_P1140696,
,
,
,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه