تمام جاده های ارتباطی کهگیلویه و بویراحمد باز است / توصیه های فرمانده پلیس راه استان به رانندگان

تمام جاده های ارتباطی کهگیلویه و بویراحمد باز است / توصیه های فرمانده پلیس راه استان به رانندگان
فرمانده پلیس راه کهگیلویه و بویراحمد به بارش باران در نقاط مختلف این استان و لغزنده بودن جاده های ارتباطی اشاره کرد و گفت: هم اینک تمام جاده های ارتباطی این استان باز بوده و رفت و آمد به طور روان در آنها جریان دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ منوچهر سیاهپور ظهر امروز در گفت و گو با خبرنگار صبح زاگرس افزود: با توجه به ریز باران رحمت الهی و لغزنده بودن جاده ها و کاهش دید افقی  به رانندگان توصیه می شود با رعایت فاصله طولی مناسب نسبت به خودروی جلویی و سرعت مطمئنه به حرکت خود ادامه دهند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح زاگرس, صبح زاگرس,

وی بیان کرد: اطمینان از سیستم گرمایشی، ترمز و برف پاکن را ضروری خواند و ابراز داشت: به دلیل بارش باران و کاهش دید افقی در جاده های ارتباطی کهگیلویه و بویراحمد به ویژه مرکز استان  رانندگان از مسافرت در شب پرهیز کنند.

,

سیاهپور با بیان اینکه در 24 ساعت گذشته تصادف منجر به فوت و جرح در جاده های ارتباطی استان گزارش نشده است، افزود: درحال حاضر تردد در جاده ارتباطی یاسوج -بابا میدان و یاسوج - اصفهان از سایر نقاط استان بیشتر است.

,

بارش باران که از روزهای گذشته در نقاط مختلقف کهگیلویه وبویراحمد آغاز شده است آبگرفتگی و لغزندگی معابر عمومی را به همراه داشته است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه