در هفت ماهه سال جاری رخ داده است

12751 واقعه ولادت در استان زنجان رخ داده است؛ افزایش 7.75 درصدی آمار ولادت در استان زنجان

12751 واقعه ولادت در استان زنجان رخ داده است؛ افزایش 7.75 درصدی آمار ولادت در استان زنجان
مدیر کل ثبت احوال استان زنجان گفت: در هفت ماهه سال جاری تعداد 12 هزارو 751 واقعه ولادت در استان زنجان رخ داده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ احد جودی امروز در گفت و گو با خبرنگار عصر زنجان با بیان اینکه تجزیه و تحلیل آماری نشانگر اینست که در هفت ماهه امسال12 هزار و 751 واقعه ولادت در استان زنجان متولد شده اند، افزود: آمار ولادت نسبت به مدت مشابه سال گذشته 7.75درصد با افزایش مواجه بوده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصر زنجان,

وی با بیان اینکه تجزیه و تحلیل آماری که درشش ماهه نخست سال جاری11 هزار و 27 واقعه ولادت در استان زنجان متولد شده اند که نسبت به مدت مشابه سال گذشته 7.63درصد با افزایش مواجه بوده است، تصریح کرد: تعداد11هزار 27واقعه ولادت درشش ماهه سالجاری به ثبت رسیده بود که از این تعداد 5هزار و 663 مورد متولدین پسر  و 5هزار و 364 مورد متولدین دختر بودند.

,

 مدیر کل ثبت احوال استان زنجان با شاره به اینکه بر اساس آمارهای بدست آمده در هفت ماهه امسال روزانه 59 واقعه ولادت در استان زنجان به ثبت رسیدهاست، افزود: این معنی که در هر دو ساعت به طور متوسط پنج نوزاد متولدشده است.

,

جودی به آمار ثبت ولادت در مهلت قانونی( 15 روز پس از ولادت ) نسبت به یکسال پس از وقوع اشاره کرد وافزود: درصد ثبت در مهلت قانونی نسبت به یکسال پس از وقوع آمار ولادت استان زنجان برابر با 99.37 درصد است که درصد مناسب  وقابل توجهی در پوشش وقایع حیاتی را نشان می دهد.

,

وی به نسبت جنسی ولادت درهفت ماهه سال جاری پرداخت و گفت : نسبت جنسی  برابر با 105 یعنی به ازای ثبت 100 واقعه ولادت دختر تعداد 105 ولادت پسر در استان زنجان به ثبت رسیده است .

,

انتهای پیام /

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه