صعود مقاومت به نیمهنهایی لیگ برتر نوجوانان جودو
یم باشگاه مقاومت بسیج به مرحله نیمه نهایی لیگ برتر نوجوانان جودو صعود کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ پرونده دور مقدماتی رقابتهای لیگ برتر نوجوانان جودو با مشخص شدن چهره چهار تیم به مرحله نیمه نهایی بسته شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
هفته سوم و پایانی از دور مقدمانی رقابتهای لیگ برتر نوجوانان باشگاههای کشور روز جمعه در سالن شهید افراسیابی تهران برگزار شد که در پایان و از گروه نخست نیروی مقاومت با 36 امتیاز به عنوان تیم نخست و بسیج بازار بزرگ بین الملل مشهد با 28 امتیاز راهی مرحله نیمه نهایی شدند.
در رقابت های هفته سوم، تیم مقاومت توانست هیئت خوزستان، بسیج گیلان و هیئت چالوس را با نتیجه 9 بر صفر، بسیج بازار بین الملل مشهد را با نتیجه 6 بر 3 و تیم شهدای داورزن را با حساب 7 بر 2 شکست دهد و با 36 امتیاز به نیمه نهایی صعود کند.
بنابراین در مرحله نیمه نهایی جمعه 19 آذرماه نیروی مقاومت به مصاف شهید زین الدین قم می رود و بسیح بازار بزرگ بین الملل مشهد با شهید زین الدین قم دیدار می کنند. تیم های پیروز راهی بازی نهایی شده و تیم های بازنده دیدار رده بندی را برگزار می کنند.
در مرحله مقدماتی تیم های های خوزستان، بسیج گیلان ، بسیج بازار بین الملل مشهد، نیروی مقاومت ، شهید پیراینده ، شهدای داورزن و چالوس در گروه یک، ایلام ، چناران ، همدان ، اصفهان ، هرمزگان ، شهید زین الدین و شهدای گرمدره در گروه دوم به رقابت پرداختند.
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه