مسئول سازمان بسیج اصناف اصفهان:

بازاریان و اصناف پیشتازان حضور در عرصه های انقلابی هستند

بازاریان و اصناف پیشتازان حضور در عرصه های انقلابی هستند
مسئول سازمان بسیج اصناف استان اصفهان اظهار کرد؛ مقام معظم رهبری فرموده اند: اصناف و بازاریان اولین گروهی بودند که در دوران انقلاب اسلامی به ندای امام خمینی لبیک گفتند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  صاحب نیوز، سرهنگ دوم پاسدار حمیدرضا امانی در خصوص روز ۱۳ آبان گفت: بازاریان و اصناف در دوران دفاع مقدس برای جهاد مالی و جانی جزء پیشتازان این عرصه بوده اند و در حال حاضر با همان روحیه خود، در جهت حضور گسترده و پر شور در راهپیمایی بزرگ ۱۳ آبان اعلام آمادگی می نمایند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  صاحب نیوز,

وی با بیان اینکه اصناف همیشه در مراسمات و مناسبات مختلف حضوری پیشتاز، به موقع و پرشور داشته اند، افزود: به مناسبت ۱۳ آبان و با توجه به حساسیت مقطع کنونی و تاکید و فرمایشات مقام عظمای ولایت در خصوص استکبارستیزی، اصناف و بازاریان با بصیرت به هنگام خود، آمادگی کامل برای حضور پرشور و گسترده در راهپیمایی ۱۳ آبان و محکومیت جنایات استکبار جهانی به سرکردگی آمریکا جنایتکار و رژیم منحوس صهیونیستی خواهند داشت.

امانی تاکید کرد: همه اعضای اتحادیه ها و پایگاه های بسیج اصناف یکدل و همصدا با دیگر اقشار و عموم مردم ولایتمدار شعار مرگ بر آمریکا و مرگ بر استکبار سَر خواهند داد.

وی همچنین تصریح کرد: درهفته استکبار ستیزی جلسات بصیرت افزایی و آگاهی بخشی توسط حوزه و پایگاه های بسیج اصناف برای کسبه و بازاریان در سطح استان اصفهان برگزار شد.

مسئول سازمان بسیج اصناف استان اصفهان اعلام کرد: اصناف و بازاریان برای همبستگی بیشتر با دیگر اقشار به صورت منسجم، در راهپیمایی حضور پیدا می کنند.

,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه