عضو کمیسیون حقوقی قضایی مجلس:
سیاست های دوگانه آمریکا در خاورمیانه نشان دهنده بی ارزشی انسان ها برای غرب است
عضو کمیسیون حقوقی قضایی مجلس گفت: استکبار جهانی رای دادن مردم به بشار اسد را قانونی نمی داند اما از طرفی دیکتاتورهای عربستان و یمن را که مردم نمی خواهند، به زور به قدرت می رسانند و این دوگانگی سیاست غرب را نشان می دهد که ارزشی برای انسان ها قائل نیستند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام موسی غضنفرآبادی در گفتگو با "ناب نیوز" در خصوص بیانات اخیر رهبری گفت: با توجه به ظلم های متعدد آمریکا در دنیا به خصوص در ایران و کشورهای خاورمیانه و جنایاتی که در کشورهای مسلمان مرتکب شده، معتقدیم آمریکا در خاورمیانه به دنبال منافع خود است و طرح و برنامه هایی که در این مدت و قبل از انقلاب برای غارت و چپاول مسلمانان داشته برای رسیدن به خواسته ها و امیال خود بوده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, "ناب نیوز", "ناب نیوز",عضو کمیسیون حقوقی قضایی مجلس تصریح کرد: برای این منظور آمریکا برنامه هایی از جمله اختلاف افکنی بین مسلمانان، تقویت وهابیت و گروه های تروریستی و ایجاد و حمایت از آنها را پیاده کرده است و حال که داعش افسارگسیخته شده، تلاش می کند تا خود را علیه گروه های تروریستی قلمداد کند.
,حجت الاسلام غضنفرآبادی اظهار کرد: مطابق فرموده رهبری سیاست ایران در منطقه خیرخواهی وحمایت از مظلوم است اما سیاست غرب چپاول، غارت و بی اعتنایی به جان مسلمانان می باشد و نمونه های بارز آن را در یمن و سوریه می بینیم که آمریکا و سازمان های بین المللی تحت نفوذ آن، از این جنایات و کشتار مردم بی گناه و زنان و کودکان حمایت می کنند.
,وی بااشاره به اینکه در عراق و فلسطین هم مردم قتل عام می شوند و پشت صحنه تمام این جنایات آمریکاست، افزود: سیاست های ما با غرب در تعارض است، ما عقیده داریم در سوریه مردم باید برای سرنوشت کشور خود تصمیم بگیرند اما استکبار جهانی رای دادن مردم به بشار اسد را قانونی نمی داند اما از طرفی دیکتاتورهای عربستان و یمن را که مردم نمی خواهند، به زور به قدرت می رسانند و این دوگانگی سیاست غرب را نشان می دهد که ارزشی برای انسان ها قائل نیستند.
,حجت الاسلام غضنفرآبادی عنوان کرد: رهبر معظم انقلاب بارها تاکید کردند مذاکره ما با آمریکا صرفا در بحث هسته ای است و عادی سازی روابط با غرب را منع کردند، ایشان همچنین فرمودند برخی در داخل آمریکا را بزک می کنند و این خیانت به اسلام و انسانیت است.
,نماینده مردم بم در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: در هرصورت آمریکا غیرقابل اعتماد است و تا به حال اثبات کرده که جز ظلم و ستم چیزی برای ایران و کشورهای اسلامی نداشته است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه