رئیس اداره تبلیغات اسلامی آزادشهر:
مردم ایران روحیه استکبار ستیزی را از امام حسین (ع) به ارث برده اند/ 13 آبان نماد ایثار، مقاومت و پایداری ملت ایران است
رئیس اداره تبلیغات اسلامی آزادشهر گفت: مردم ایران روحیه استکبار ستیزی را از امام حسین (ع) به ارث برده اند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تیتر آزاد، حجت الاسلام محمدیان در گفتگو با خبر نگار ما اظهار داشت: سه رخداد بزرگ، تبعید امام خمینی (ره)، به شهتدن رساندن جمعی از دانش آموزان و تسخیر لانه جاسوس، ویژگی مهم و وجه مشترک همه آنها، استکبار ستیزی، استقلالطلبی و آزادیخواهی ملت مبارز، مقاوم و ولایتمدار ایران اسلامی است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تیتر آزاد,وی با اشاره به اینکه، یومالله 13 آبان، نماد ایثار، مقاومت، پایداری و پیروزی مردم مؤمن و انقلابی ایران و نمایش صلابت و شجاعت ایرانیان در برابر قدرتهای پوشالی و رو به زوال شرق و غرب است، افزود: 13 آبان، یادآور ماهیت استکباری و استبدادی آمریکای جهانخوار و عامل همگرایی، همافزایی، وحدت و اتحاد ملی ملت استوار و همیشه در صحنه ایران اسلامی است.
,محمدیان اظهار داشت : یکی از برجستهترین درسهای مکتب حسینی، ظلمستیزی و آزادگی است و نفی هرگونه ظلم و ستم و مبارزه با مستکبران، طاغوتیان و ستمگران زمان و دفاع و حمایت از محرومان و مستضعفان در ذات حرکت امام حسین (ع) قرار دارد که شعار «هیهات منا الذله» را میتوان تجلی آشکار این پیام عاشورا دانست.
,وی خاطر نشان ساخت : مردم ایران روحیه استکبار ستیزی را از امام حسین (ع) به ارث برده اند و نهضت عاشورا با توجه به ماهیت اسلام خواهی و ظلم ستیزی اش، همواره الهام بخش نهضتهای ظلم ستیز و آزادی خواه بوده است.
,رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان آزادشهر، تسخیر لانه جاسوسی آمریکا در 13 آبانماه سال 1358 را موجب تحقیر آمریکا دانست و اظهار داشت: این اقدام انقلابی ، برگرفته از قیام عاشورا بود.
,وی پیشرفت کشور را مرهون خون شهداء و ثمره انقلاب اسلامی دانست و افزود : امروز دانش آموزان باید خط شکن مرزهای علمی باشند و با تکیه بر قدرت علم و ایمان خود، فرهنگ عاشورایی را در دنیا گسترش دهند.
,
ارسال دیدگاه