مسوول بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور رشت
مسئولین امر با عاملین این گونه رفتارهای بی شرمانه در منطقه ۵ شهرداری رشت برخورد کند
جای تاسف است شهرداری که خود باید در فضاسازی شهر در ماه های گرانقدر محرم و صفر پیشگام باشد نه تنها چنین کاری نکرده؛ بلکه مانع مردم عزادار برای این کار نیز می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سلمان رجبی مسوول بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور رشت در گفتگو با خبرنگار پیک دانشجو بیان کرد: در ایام محرم به همت اهالی و مردم شهید پرور منطقه۵ رشت، با پرپایی ایستگاه های صلواتی، نصب کتیبه های عزاداری و پرچم های اباعبدالله الحسین (ع) مراسم عزاداری و سوگواری با رونق هرچه بیشتر برگزار شد؛ مردم این منطقه هیچ اقدامی درخور شأن از سوی مسئولان منطقه و شهرداری شهر رشت که ندیدند؛ عده ای شبانه اقدام به هتک حرمت به پرچم ها و کتیبه های نصب شده بر سر درِ خانه ها کردند و با شکستن چوب و مچاله کردن پرچم ها با وقاحت تمام، پرچم ها را به داخل منازل پرت کردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پیک دانشجو, ۵ , .,وی در ادامه گفت: بسیج دانشجویی پیام نور رشت اقدام سخیف و بی شرمانه هتک حرمت به اسما و پرچم های اباعبدالله الحسین(ع) را در منطقه ۵ رشت که موجب دل آزردگی مردم و عزاداران اباعبدالله خصوصا در این منطقه گشته را محکوم میکند و خواستار پاسخگویی مسئولین امر و برخورد جدی با عاملین این اقدام است.
,جای تاسف است شهرداری که خود باید در فضاسازی شهر در ماه های گرانقدر محرم و صفر پیشگام باشد نه تنها چنین کاری نکرده؛ بلکه مانع مردم عزادار برای این کار نیز می شود.
,در پایان افزود: امید است مسئولین امر با عاملین این گونه رفتارهای بی شرمانه برخورد لازم را انجام دهند تا دیگر شاهد اینگونه اتفاقات تاسف بار در شهر رشت نباشیم.
,,
,
لینک مربوط به خبر شهرداری منطقه ۵ رشت:
,
ارسال دیدگاه