مسئول سازمان بسیج دانش آموزی استان زنجان:
بیش از 5 هزار نفر از دانش آموزان به مناطق غرب اعزام می شوند
مسئول سازمان بسیج دانش آموزی استان زنجان از اعزام بیش از 5 هزار دانش آموز به مناطق عملیاتی غرب کشور خبر داده و گفت: تا به امروز نزدیک به 3 هزار نفر اعزام شده اند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛محسن احمدی تبار در گفت و گو با مهرزنجان ،افزود:راهیان نور بسیج دانش آموزی از سوم آبان ماه به مناطق عملیاتی غرب کشور، محور سنندج و شهر مریوان و منطقه عملیاتی والفجر 4 آغاز شده و هم اکنون ادامه دارد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مهرزنجان,وی اظهار داشت:تا امروز خواهران همه مناطق آموزش و پرورش اعزام شده اند و مناطق ابهر و خدابنده فردا و پس فردا اعزام می شوند.
,مسئول سازمان بسیج دانش آموزی استان زنجان گفت:تا پانزدهم آبان ماه سال جاری اعزام خواهران تمام می شود و از پانزدهم به بعد اعزام برادارن آغاز می شود و چهارده منطقه آموزش و پرورش و هفده حوزه بسیج دانش آموزی در راستای اعزام برادارن ایفای نقش می کنند.
,وی از از اعزام بیش از 5 هزار دانش آموز به مناطق عملیاتی غرب کشور خبرداده و گفت: تا به امروز نزدیک به 3 هزار نفر اعزام شده اند.
,احمدی تبار با ابیان اینکه دانش آموزان اعزامی دانش آموزان دوره دوم متوسطه هستند تاکید کرد:در مقابل جنگ نرم دشمن باید برنامه های فرهنگی قوی داشته باشیم که اردوهای راهیان نور یکی از برنامه های بزرگ فرهنگی است.
,وی با اشاره به برنامه های اجرایی راهیان نور گفت:در هرماشین یک روحانی وجود دارد که در زمینه دفاع مقدس و بصیرت افزایی را برای دانش آموزان تشریح می کند.
,مسئول سازمان بسیج دانش آموزی استان زنجان ادامه داد: اگر وضعیت آب و هوا اجازه دهد توقع داریم امسال اعزام دانش آموزان نسبت به سال گذشته افزایش پیدا کند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه