آتشسوزی در پاکدشت ۲ نفر را به کام مرگ کشاند+ عکس
صبح امروز در اثر حادثه آتشسوزی در یک کارگاه تولیدی روکش صندلی در شهر پاکدشت، متأسفانه ۲ نفر جان خود را از دست دادند و دو نفر دیگر دچار سوختگی و مصدومیت شدند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «سرهنگ سلمان آدینه وند» در گفتوگو با«پاکدشتیها» بیان کرد: به دنبال وقوع حریق در یک کارگاه واقع در خاتونآباد بلوار شهید باهنر بلافاصله نیروهای انتظامی، پلیس راهور و آتشنشانی به محل حادثه اعزام و تمهیدات لازم را جهت مهار آتش و انتقال مصدومین به مراکز درمانی اتخاذ نمودند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پاکدشتیها,وی اظهار کرد: در این حادثه ۲ تن از کارگران جان باختند و ۲ نفر دیگر نیز دچار مصدومیت و سوختگی شدند.
,فرمانده انتظامی شهرستان پاکدشت افزود: علت آتشسوزی در دست بررسی میباشد و تحقیقات در این زمینه ادامه دارد.
,«قاسم خواجه حسینی» نیز در گفتوگو با «پاکدشتیها» عنوان کرد: صبح امروز به دنبال آتشسوزی در یک کارگاه تولیدی روکش صندلی، نیروهای آتشنشانی بلافاصله در محل حادثه حضور یافتند و اقدامات لازم را در جهت مهار آتش و نجات مصدومان انجام دادند.
, پاکدشتیها,این مقام مسئول اضافه کرد: به سبب آتش زا بودن مواد مصرفی در کارگاه، آتش به سرعت شعله ور می شود و دو کارگر فوت شده که در طبقه بالا مشغول بودند نتوانستند از دریچه بالا خارج شوند و با شدت آتش سوزی و خفگی ایجاد شده جان باختند.
,وی ادامه داد: با تلاش نیروهای آتشنشانی چندین تن از این رخداد نجات یافتند اما متأسفانه ۲ کارگر خانم در این حادثه دلخراش، جان خود را از دست دادند.
,مدیرعامل سازمان آتشنشانی شهرداری پاکدشت بابیان اینکه علت وقوع این رویداد هنوز مشخص نیست، خاطرنشان کرد: کارشناسان سازمان آتشنشانی در حال بررسی و تحقیق این حادثه میباشند.
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه