در پیام مدیرکل آموزش و پرورش گلستان به مناسبت 13 آبان؛
تلالوء خورشید ۱۳ آبان هم نفس با ظهرعاشوراست/تسخیر لانهی جاسوسی ترسیمکننده طبیعت اسلام است
مدیر کل آموزش و پرورش گلستان به مناسبت 13 آبان روز مبارزه با استکبار جهانی پیامی صادر کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کلاس بیست ، دراین پیام آمده است
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کلاس بیست,بسماللهالرحمنالرحیم
من به شما میبالم که در جستجوی فهم درست زندگی در مسیر روشن ایمان گام بر میدارید ونور امید را از کتاب انقلاب اسلامی فرا گرفته اید؛ درمکتبی علم آموزی می کنید که مدرسی جون حسین(ع) دارد و درسی می آموزید که استادش حُر است.
به شما افتخار میکنم که در روزهای سخت مبارزه با استکبار، سرو قامت با مشتهای گره کرده ایستادید و دنیا نظاره گر حماسه سازی شما شد.
در میان ایامالله انقلاب که یادگارهای دوران مبارزهیسی و چندسالهی ملت شجاع و پیروز ما است هرکدام حامل خاطره و پرتویی از امام راحل عظیم ماست، و در این میان حماسه ی سیزدهم آبان عمیق ترین پیام را درخود نهاده و نسل های امروز و فردا را به تأمل و تدبر وا داشته است.
ای افتخار آفرینان ایران عزیز
تلالوء خورشید ۱۳ آبان هم نفس با ظهرعاشورا است وخون های به زمین ریخته نونهالان ایران عزیز،هم سنگ شهدای کربلا .هردو، قیام ضد طاغوت و طاغوتیان را بر سینه دارد. هر دو ،صف آرایی یزیدیان را درمقابل دارند و هر دو درس آزادی و آزاداندیشی را می دهند و چه شیرین است این واژه مقدس آنگاه که در عطر کلام مقدس می پیچد« اگردین ندارید لااقل آزاده باشید»
تسخیر لانهی جاسوسی ، ترسیمکنندهی طبیعت اسلام و انقلاب اسلامی است و که هرگاه جبههیحق، استقامت و فداکاری کند، جبههی باطل هرکه و هرچه و با هر حجم باشد ، دربرابر آن تاب نخواهد آورد و مجبور به عقبنشینی خواهد شد.
امروز قدرت و عظمت جمهوری اسلامی که محصول خون شهیدان و فداکاری ملت و زحمات مسؤلانصالح و دلسوز و کارآمد است وارثان هوشیار، چون شما را دارد که باتلاش های بی وقفه خود مدارج علمی و معرفتی را در لوای رهنمودهای رهبر فرزانه انقلاب سپری می کنید و دنیای کفر را انگشت به دهان گذاشته اید.ازخدا می خواهم شمارا برای ایران و ایران را برای شما محفوظ نگهدارد.
در پایان یادشهدای عزیز دانشآموز و دانشجو را گرامی داشته برای آنان رحمت و فضل الهیرا مسألت می نمایم
و بهروزی و نیک بختی مردم شریف ایران را در ظل توجهات حضرت ولی عصر ارواحناله الفداء آرزومندم.
محمدرضا وطنی
مدیر کل آموزش و پرورش گلستان
انتهای پیام/
بسماللهالرحمنالرحیم
,من به شما میبالم که در جستجوی فهم درست زندگی در مسیر روشن ایمان گام بر میدارید ونور امید را از کتاب انقلاب اسلامی فرا گرفته اید؛ درمکتبی علم آموزی می کنید که مدرسی جون حسین(ع) دارد و درسی می آموزید که استادش حُر است.
,به شما افتخار میکنم که در روزهای سخت مبارزه با استکبار، سرو قامت با مشتهای گره کرده ایستادید و دنیا نظاره گر حماسه سازی شما شد.
,در میان ایامالله انقلاب که یادگارهای دوران مبارزهیسی و چندسالهی ملت شجاع و پیروز ما است هرکدام حامل خاطره و پرتویی از امام راحل عظیم ماست، و در این میان حماسه ی سیزدهم آبان عمیق ترین پیام را درخود نهاده و نسل های امروز و فردا را به تأمل و تدبر وا داشته است.
,ای افتخار آفرینان ایران عزیز
,تلالوء خورشید ۱۳ آبان هم نفس با ظهرعاشورا است وخون های به زمین ریخته نونهالان ایران عزیز،هم سنگ شهدای کربلا .هردو، قیام ضد طاغوت و طاغوتیان را بر سینه دارد. هر دو ،صف آرایی یزیدیان را درمقابل دارند و هر دو درس آزادی و آزاداندیشی را می دهند و چه شیرین است این واژه مقدس آنگاه که در عطر کلام مقدس می پیچد« اگردین ندارید لااقل آزاده باشید»
,تسخیر لانهی جاسوسی ، ترسیمکنندهی طبیعت اسلام و انقلاب اسلامی است و که هرگاه جبههیحق، استقامت و فداکاری کند، جبههی باطل هرکه و هرچه و با هر حجم باشد ، دربرابر آن تاب نخواهد آورد و مجبور به عقبنشینی خواهد شد.
,امروز قدرت و عظمت جمهوری اسلامی که محصول خون شهیدان و فداکاری ملت و زحمات مسؤلانصالح و دلسوز و کارآمد است وارثان هوشیار، چون شما را دارد که باتلاش های بی وقفه خود مدارج علمی و معرفتی را در لوای رهنمودهای رهبر فرزانه انقلاب سپری می کنید و دنیای کفر را انگشت به دهان گذاشته اید.ازخدا می خواهم شمارا برای ایران و ایران را برای شما محفوظ نگهدارد.
,در پایان یادشهدای عزیز دانشآموز و دانشجو را گرامی داشته برای آنان رحمت و فضل الهیرا مسألت می نمایم
,و بهروزی و نیک بختی مردم شریف ایران را در ظل توجهات حضرت ولی عصر ارواحناله الفداء آرزومندم.
,محمدرضا وطنی
,مدیر کل آموزش و پرورش گلستان
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه