جانشین انتظامی استان همدان خبر داد:
آمادگی کامل پلیس همدان برای برقراری امنیت زائران اربعین حسینی
جانشین انتظامی استان همدان از آمادگی کامل پلیس همدان برای برقراری امنیت زائران اربعین حسینی خبرداد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صبح الوند؛ سرهنگ فرامرز به گذر در کمیسیون عملیات فرماندهی انتظامی استان همدان با اشاره به حجم بالای زائرین برای عزیمت به کربلای معلی بر آمادگی کامل انتظامی استان همدان برای برقراری وتامین نظم و امنیت این ایام تاکید کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح الوند,وی در بحث تامین امنیت اربعین حسینی گفت: فرماندهان باید طرح ویژه ای برای این ایام داشته و ضمن توجیه وظایف پرسنل در ماموریت ها با بکارگیری تمام تجهیزات و اشرافیت اطلاعاتی در همه زمینه ها و رعایت ملاحظات حفاظتی در خصوص خود یگان ها و رسیدگی به امنیت عوامل جمعی عزادار و تک تک هیئت های مذهبی و کاروان های اعزامی به کربلای معلی بکوشند تا با هم افزایی تمام پلیس های تخصصی امنیت در خور این ایام را موجد شوند.
,به گذر اظهار کرد: همه ساله چند روز قبل از اربعین حسینی زائرین حضرت سیدالشهداء از استان همدان و سراسر کشور وحتی از برخی از کشورهای اسلامی برای زیارت از طریق محورهای مواصلاتی استان های غربی به ویژه همدان تردد ،که در این ایام جاده های استان با حجم بالای خودروهای مختلف روبه رو شده که با برنامه ریزی های انجام شده و هماهنگی های بعمل آمده امسال نیز چون سنوات گذشته در جهت تسهیل وروان سازی محورهای مرتبط اقدام خواهیم کرد.
,وی در ادامه از تشکیل قرارگاه انتظامی برای زائرین حضرت اباعبدالله الحسین(ع)در همدان خبر داد وافزود: این قرارگاه به صورت فعال ومستمر برای تامین امنیت زائرین حسینی برپا و خدمات انتظامی ، امنیتی وترافیکی برای امنیت بیش تر زائران انجام خواهد داد.
,جانشین انتظامی استان همدان با اشاره بر اینکه پلیس در برقراری نظم و امنیت پایدار در جامعه از هیچ تلاشی دریغ نمی کند، گفت: نیروی انتظامی زمانی قادر به ایجاد امنیت در جامعه است که مشارکت، همدلی و رضایت مردم را در کنار خود داشته باشد.
,وی اظهار کرد: این وظیفه ما است تا مردم ضمن رسیدگی به امورات روزانه با کمترین دغدغه ای به مناسک مذهبی خود برسند و تمهیدات فرماندهان باید همواره در جهت راحتی و آرامش مردم باشد.
,به گذر افزود: به برکت عاشورا و خون شهیدان کربلا تکریم ایام محرم به مانند سنوات گذشته با جدیت تمام در دستور کار فرماندهی انتظامی استان است و یقینا تلاش نیروی انتظامی در جهت استمرار حکمت اباعبداله و عاشورا است.
,انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه