شکوه راهپیمایی یوم الله 13 آبان در تبریز؛

طنین صدای "مرگ بر آمریکا" در شهر سرداران عاشورایی/ آذربایجان سراسر رنگ استکبارستیزی به خود گرفته است/ تبریزی ها پرچم شیطان بزرگ را آتش زدند

طنین صدای "مرگ بر آمریکا" در شهر سرداران عاشورایی/ آذربایجان سراسر رنگ استکبارستیزی به خود گرفته است/ تبریزی ها پرچم شیطان بزرگ را آتش زدند
مراسم راهپیمایی 13 آبان در تبریز هم‌زمان با سایر شهرهای کشور در مسیرهای اعلام شده و با حضور اقشار مختلف مردم و جمعی از مسئولان آغاز شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آناج، مراسم راهپیمایی 13 آبان در تبریز هم‌زمان با سایر شهرهای کشور در مسیرهای اعلام شده و با حضور اقشار مختلف مردم و جمعی از مسئولان آغاز شد.مردم استان در یوم الله  13 آبان بار دیگر به میدان آمده و با شعار های استکبارستیزی، مستکبران جهانی را محکوم کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مراسم راهپیمایی 13 آبان در تبریز هم‌زمان با سایر شهرهای کشور در مسیرهای اعلام شده و با حضور اقشار مختلف مردم و جمعی از مسئولان آغاز شد., مردم استان در یوم الله  13 آبان بار دیگر به میدان آمده و با شعار های استکبارستیزی، مستکبران جهانی را محکوم کردند.,

در ابتدای راهپیمایی سرود "ای ایران، ای مرز پرگهر ..." در فضای پرخروش تبریز طنین انداز شده و مردم با شعار های مرگ بر امریکا، مرگ بر اسرائیل، مرگ بر یاوه گویان و هیهات من الذله با مشت های گره کرده از استکبار جهانی اعلام برائت کردند.

, در ابتدای راهپیمایی سرود "ای ایران، ای مرز پرگهر ..." در فضای پرخروش تبریز طنین انداز شده و مردم با شعار های مرگ بر امریکا، مرگ بر اسرائیل، مرگ بر یاوه گویان و هیهات من الذله با مشت های گره کرده از استکبار جهانی اعلام برائت کردند.,

راهپیمایی به مناسبت 13 آبان، روز پایداری ایران، با حضور دانش جویان، دانش آموزان و خانواده های شهدا، جانبازان، آزادگان و سایر مردم انقلابی در حال برگزاری است.

, راهپیمایی به مناسبت 13 آبان، روز پایداری ایران، با حضور دانش جویان، دانش آموزان و خانواده های شهدا، جانبازان، آزادگان و سایر مردم انقلابی در حال برگزاری است.,

هم اکنون آیت الله مجتهد شبستری، نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی در جمع راهپیمایان تبریزی در حال ایراد سخنرانی است.

,

آمریکا آرزوی نفوذ به ایران را به گور می برد

, آمریکا آرزوی نفوذ به ایران را به گور می برد, آمریکا آرزوی نفوذ به ایران را به گور می برد,

امام جمعه تبریز نیز در این مراسم اظهار می کند:  رهبر فرزانه ی ما در سخنرانی روز گذشته ی خود فرمودند آمریکا هیچ تغییری نکرده و همان اهداف نیرنگ آمیز و توطئه های خود را دنبال می کند و ساده اندیشی است اگر کسی فکر کند اهداف آمریکا عوض شده است؛ هنوز هم امریکا قصد براندازی جمهوری اسلامی ایران را دارد و در پی اسلام ستیزی است و با تهاجم فرهنگی تمام عیار اعتقادات و ارزش های ملت و جوانان ما را نشانه گرفته است و علاوه بر این حتی قصد نفوذ در ایران را دارد تا بتواند با غصب منابع طبیعی ایران به اهداف شوم خود در زمان پهلوی، تحقق بخشد؛ اما با حضور شما جوانان و نوجوانان در صحنه های استکبار ستیزی، امریکا این آرزو را با خود به گور خواهد برد.

,

, ,

امام جمعه ی تبریز در خصوص مساله ی برجام نیز خاطرنشان می کند:  ضمن تشکر از تیم مذاکره کننده و وزیر خارجه ی محترم، به دولت و مسئولین امر تذکر می دهیم که 9 مورد و ملاحظاتی که مقام معظم رهبری شرط نمودند باید مو به مو به مرحله ی اجرا درآید.

,

وی تاکید می کند: مردم غیرتمند تبریز، جوانان، نوجوانان، دانش جویان و دانش اموزان فهیم ما به استکبار جهانی و گروه 5+1 هشدار می دهند که ایران هرگز اجازه بازرسی از تاسیسات نظامی را به آنها نخواهد داد.

,

هرگز اجازه نخواهیم داد که بیگانگان به وطن ما نفوذ کنند

, هرگز اجازه نخواهیم داد که بیگانگان به وطن ما نفوذ کنند, هرگز اجازه نخواهیم داد که بیگانگان به وطن ما نفوذ کنند,

علی ارجمند دانش آموز نوجوانی است که در گفتگو با آناج می گوید: امروز آمدیم همدلی و هم زبانی و اتحاد خود را با دولت و رهبر انقلاب اسلامی اعلام کنیم و بگوییم که هر لحظه آماده ایم تا در راه دفاع از کشور از جان بگذریم و و از شهید فهمیده درس حفاظت از خاک ایران را آموخته ایم و هرگز اجازه نخواهیم داد که بیگانگان به وطن ما نفوذ کنند.

,

, ,

در پایان این دانش آموز  شعار می دهد: "شعار ما هم این است که ما همه سرباز توییم خمینی، گوش به فرمان توییم خامنه ای"

,

 اگر رهبر فرمان دهند، آمریکا را با خاک یکسان می کنیم

,  اگر رهبر فرمان دهند، آمریکا را با خاک یکسان می کنیم,  اگر رهبر فرمان دهند، آمریکا را با خاک یکسان می کنیم,

امید پرویزی یکی دیگر از دانش آموزان بسیجی است که در راهپیمایی 13 آبان شعار مرگ بر آمریکا را شعار می دهد و می گوید: آمریکا چندین سال است که با ایران دشمن است و دست از سلطه جویی خود در خاورمیانه بر نمیدارد و گزینه های نظامی برای ایران روی میز می گذارد و آمریکا دشمنی خود را با ایران ادامه می دهد و اگر رهبر فرمان دهند، آمریکا را با خاک یکسان می کنیم.

,

, ,

تقی زاده یکی از روحانیون حاضر در مراسم راهپیمایی نیز در گفتگو با آناج اظهار می کند: روز 13 آبان ماه روز مبارزه با استکبار جهانی است و وظیفه هر ایرانی است که با استکبار جهانی مبارزه کند و جوانان ایرانی رسالت دارند که پشتیبان ولایت فقیه باشند و راه شهدا را ادامه دهند و نسبت به آرمان های حضرت امام معرفت پیدا کنند و در عرصه های جهادی و علمی پیشرفت کنند.

,

بخشی زاده نیز یکی دیگر از روحانیون در گفتگو با آناج متذکر می شود: طبق قرآن و روایت ها مبارزه با استکبار و شرک و ظلم وظیفه هر مسلمانی است و  در عصر حاضر که دشمن جنگ نرم را علیه ایران راه انداخته است، آمدیم تا با حضور در راهپیمایی به دشمنان اعلام کنیم که این ملت پشتوانه اسلام هست.

,

مردم غیور ایران همچنان در سنگر حفظ از انقلاب حضور دارند

, مردم غیور ایران همچنان در سنگر حفظ از انقلاب حضور دارند, مردم غیور ایران همچنان در سنگر حفظ از انقلاب حضور دارند,

سرهنگ فرهنگ نوروزی، فرمانده نیروی انتظامی تبریز نیز در گفتگو با آناج تصریح می کند: امروز 13 آبان ماه سالگرد روزی است که لانه جاسوسی دشمن توسط دانشجویان پیرو حضرت امام (ه) در اوایل انقلاب تسخیر شد و به جهت یادآوری آن روزهای عظیم و درواقع انقلاب دوم به تعبیر امام، مردم شهید پرور تبریز یکبار دیگر با صدای مرگ بر آمریکا حضور خود را به جهان و جهانیان اعلام می کنند و مردم غیور ایران همچنان در سنگر حفظ از انقلاب حضور دارند.

,

وی بیان می کند: رسالت اصلی جوانان حفظ ارزش های اصلی انقلاب اسلامی و تداوم راه شهدای وطن در عصر حاضر است و به جهت اینکه آمریکا کشوری منفور در دنیا است و خوی استکباری دارد و از اوایل انقلاب تاکنون مانع رشد انقلاب شده و از هیچ جنایتی علیه این ملت دریغ نکرده است و لذا مردم غیور ایران به عنوان یک نماد در مقابل این استکبار تا آخرین نفس ایستاده اند.

,

آمریکا برای نابودی انقلاب اسلامی ایران برنامه ریزی کرده است

, آمریکا برای نابودی انقلاب اسلامی ایران برنامه ریزی کرده است, آمریکا برای نابودی انقلاب اسلامی ایران برنامه ریزی کرده است,

رحیم شهرتی فر، فرماندار تبریز نیز در گفتگو با خبرنگار آناج اظهار می کند: ملت ما دلایل کافی  برای سر دادن شعار مرگ بر آمریکا دارند چرا که  آمریکا از دیرباز علیه این کشور مبارزه کرده چه قبل انقلاب و چه بعد از انقلاب، حتی در جنگ هشت سال دفاع مقدس عملا علیه ایران با حمایت از صدام وارد جنگ با ایران شده است و به طور کلی برای نابودی انقلاب اسلامی ایران برنامه ریزی کرده است.

,

وی متذکر می شود: آمریکا باید در سیاست های سلطه جویانه خود تجدید نظر کند و دشمنی با نظام اسلامی و مردم ایران را کنار بگذارد تا مردم ایران شعار مرگ بر آمریکا را  کنار بگذارد.

,

معنی توافق هسته ای سازش با آمریکا نیست بلکه دفاع از حقانیت جمهوری اسلامی ایران است

, معنی توافق هسته ای سازش با آمریکا نیست بلکه دفاع از حقانیت جمهوری اسلامی ایران است, معنی توافق هسته ای سازش با آمریکا نیست بلکه دفاع از حقانیت جمهوری اسلامی ایران است,

فرماندار تبریز تاکید می کند: توافق هسته ای دفاع از حقانیت جمهوری اسلامی ایران است و غربی ها این کشور را به بهانه ای در تنگنای تحریم ها قرار داده بودند و این توافق نتیجه  مقاومت مردم و تدبیر دولت تدبیر و امید است و معنای آن سازش با آمریکا نیست بلکه دفاع از حقانیت جمهوری اسلامی ایران است.

,

شعار مرگ بر آمریکا همیشه خواهد بود و تعطیل بردار نیست

, شعار مرگ بر آمریکا همیشه خواهد بود و تعطیل بردار نیست, شعار مرگ بر آمریکا همیشه خواهد بود و تعطیل بردار نیست,

سردار محسن حسنخانی، فرمانده نیروی انتظامی استان آذربایجان شرقی نیز در این مراسم در گفتگو با آناج اظهار می کند: آمریکا دشمن همیشگی ماست. از اول دشمن ما بوده، هست و خواهد بود. تا زمانی که انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی پای ارزش ها و آرمان های خود باقی است، یقین داشته باشید که دشمنی های آمریکا نیز پابرجاست؛ بنابراین شعار مرگ بر آمریکا همیشه خواهد بود و تعطیل بردار نیست. امام خمینی(ره) این شعار را مقرر کرده اند که در تمام زمان ها جریان داشته باشد.

,

, ,

وی در پاسخ به این سوال که رسالت اصلی جوانان و نوجوانان عصر حاضر چیست، تاکید می کند: همواره جوانان ما هم در جریان انقلاب و هم بعد از آن و نیز در عصر امروز تکالیف خود را دانسته و به آن عمل کرده اند. امروز نیز جوانان خیلی خوبی را داریم که در عرصه های مختلف دارند فعالیت می کنند. تکلیف امروز جوانان ما این است که گوششان به فرمان رهبر باشد تا مواضع خود را با مواضع ایشان تنظیم کرده و هرجا که لازم شد در صحنه حضور پیدا کنند.

,

فرمانده نیروی انتظامی آذربایجان شرقی تصریح می کند: چه در مسائل هسته ای و چه در امور غیر هسته ای، هرگز امریکا برای ما قابل اعتماد نیست و مسوولان ما باید به منویات و تذکرات مقام معظم رهبری توجه کرده و با اتکا به فرامین ایشان موضع گیری کنند.

,

وحید فرشباف، رییس بسیج دانش آموزی آذربایجان شرقی در گفتگو با آناج متذکر می شود: بار دیگر دانش آموزان و دانشجویان با حضور پر شور خود در صحنه، استقامت خود در برابر استکبار را اعلام و از آنها برائت جستند و آماده اند تا آخرین قطره خون خود از آرمان های نظام و انقلاب اسلامی دفاع کنند.

,

وی ادامه می دهد: به دولتمردان جمهوری اسلامی ایران اعلام می کنم همان طور که مردم از آنها پشتیبانی کردند، آنها نیز در مساله ی برجام از منویات مقام معظم رهبری تبعیت کنند و منافع ملی نظام را در نظر داشته باشند. همه ی مردم پشتیبان آنها هستند اما به شرطی که مطیع امر رهبر باشد و فرمان ایشان را مو به مو به اجرا دربیاورند.

,

فرشباف خاطرنشان می کند: امروز در سراسر کشور نمونه ای از حضور استکبار ستیزی را دیدیم و مشاهده کردیم که تمام اقشار جامعه با حضور خود بی اهمیت بودن ادعاهای واهی دشمنان را نشان دادند. مردم پشتیبان نظام هستند و تا زمانی که دشمن دست از اهداف شوم خود برنداشته است ما همواره با حضور در صحنه، به تکلیف خود عمل خواهیم کرد.

,

لازم به ذکر است که در پایان راهپیمایی قطعنامه روز 13 آبان ماه قرائت شد، در این قطعنامه آمده است: 

,

السلام و علیک یا اباعبدلله وعلی الارواح التی حلک بفنائک

, السلام و علیک یا اباعبدلله وعلی الارواح التی حلک بفنائک, السلام و علیک یا اباعبدلله وعلی الارواح التی حلک بفنائک,


با سلام و درود بر سرور آزادگان عالم حضرت اباعبدلله الحسین(ع) وگرامیداشت یاد و خاطره دانش آموزان و دانشجویان شهید وغیوری که با پیروی از بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران، حضرت امام خمینی(ره) سیزدهم آبان ماه را به یکی از مهمترین روزهای عزت و افتخار و ایستادگی در مقابل ظلم و استکبار تبدیل نموده اند؛ اینک که اقتدار عظیم حاصل از پیگیری استکبار ستیزی ایران اسلامی و همراهان منطقه ای، مانع یکه تازی آمریکای مستکبردر منطقه راهبردی غرب آسیا شده است، ما شرکت کنندگان در تظاهرات سراسری یوم الله13 آبان که روز تبلور خشم الهی و انقلابی ملت ایران علیه شیطان بزرگ، آمریکای جنایتکاراست، با اعتماد به نصرت الهی و اعتقاد بر استکبارستیزی عقلانی ملهم از عاشورای حسینی و ندای هیهات مناالذله ،مرگ بر آمریکا، مواضع خود را با بانک رسای الله اکبر و خامنه ای رهبر به جهانیان اعلام می داریم:

,
,


1-ما شرکت کنندگان در این تظاهرات عظیم، وحدت و یکپارچگی و همدلی و همزبانی ملی، حول محور "ولایت فقیه" و پیروی از آموزه های امام راحل و رهنمودهای حکیمانه رهبر معظم انقلاب اسلامی را ضامن تثبیت عزت و پیشرفت کشور و مهمترین عامل شکست و ناکامی های اردوگاه استکبار در همه عرصه ها می دانیم.

,
,


2-ما شرکت کنندگان در این تظاهرات ضداستکباری، آمریکا را همچنان شیطان بزرگ و مبارزه با استکبار را مبارزه ای منطقی،خردمندانه و متکی بر تجربیات تاریخی و اعتقادی خود داشته و ضمن تاکید و رعایت کامل شروط و ملاحظات دوراندیشانه و راهبردی مقام معظم رهبری در اجرای برجام، هرگونه تخطی از این امر را مصداق کامل نادیده گرفتن مصالح ملی و تضییع حقوق ملت عزیز ایران می دانیم.

,
,

3-ملت ایران اسلامی، فتنه تروریستی "داعش" و ظهور" تروریسم تکویری" در منطقه را مولود سیاستهای خصمانه آمریکا در منطقه به منظور امنیت سازی برای رژیم جعلی و غاصب صهیونیستی دانسته و اقدامات مداخله جویانه جبهه حامیان تروریسم در عراق و سوریه را محکوم می کند.

,


4-ملت مسلمان و انقلابی ایران جان باختن تعداد زیادی حجاج بیت ا...الحرام در حوادث قم انگیز مکه و منا را نشانه سوء مدیریت و بی کفایتی رژیم آل سعود دانسته و با تاکید بر فراموش ناپذیری این جنایات بزرگ، چاره اندیشی کشورهای اسلامی برای مدیریت مناسک حج را ضرورتی برای امنیت همه جانبه حجاج میداند.

,
,


5-ما تظاهر کنندگان یوم الله 13آبان، کشتار مردم مظلوم و مسلمان یمن که در سایه سکوت مجامع بین المللی و حمایت ظالمانه آمریکا انجام می شود را محکوم نموده و ادامه کودک کشی و جنایات وحشیانه آل سعود را مقدمه گسترش تنفر و انزجار مسلمانان و اضمحلال آن رژیم پلید و نابودی آنان می دانیم.

,
,

6-ملت سرافراز ایران،حمایت از ملل مظلوم و مسلمان جهان به خصوص ملت مظلوم فلسطین ، یمن، سوریه، عراق، افغانستان، وبحرین را وظیفه دینی و الهی خود دانسته ورفتار غاصبانه و خیانت آمیز رژیم منحوس و غاصب صهیونیستی در اهانت به حریم مقدس مسجد الاقصی را شدیدا محکوم می نماید.

,

7-ما شرکت کنندگان در این تظاهرات پرشور، ضمن تاکید بر اجرای هر چه سریعتر سیاستهای اقتصاد مقاومتی، از مسئولان کشورمی خواهیم که منازعات درونی، آنان را از دشمنان اصلی به ویژه آمریکای کینه توز غافل نساخته و بدون توجه به نرمش های ظاهری دشمن حیله گر با مسدود نمودن راه هرگونه نفوذ دشمن، هوشیارانه از منافع و آرمانهای ملت و جمهوری اسلامی حفاظت و پاسداری نمایند.

,

8-ما شرکت کنندگان در این تظاهرات ملی، ضمن تجدید میثاق با آرمانهای بلند حضرنت امام (ره) و شهیدان گرانقدر انقلاب اسلامی و بیعت مجدد با ولی امر مسلمین، مقام معظم رهبری امام خامنه ای عزیز(مدظله العالی) منویات و رهنمودهای معظم له در عرصه های گوناگون را " فصل الخطاب" دانسته و بر لزوم تلاش قوای سه گانه و تمامی جریانات و جناح های سیاسی معتقد به انقلاب و نظام برای به کار گیری وظرفیت ها و فرصت های موجود در جهت تحقق آن تاکید می کنیم.

,

والسلام علیکم ورحمه الله وبرکاته
13آبان 1394 -21 محرم1437 -4نوامبر2014
مرگ بر آمریکا- مرگ بر اسرایئل- مرگ بر استکبار

,
,
,

 

,

گفتنی است؛ در تظاهرات 13 آبان امسال بالغ بر 3 هزار و 100 خبرنگار ،تصویربردار و عکاس خبری حضور خواهند داشت که 510 نفر از آنان در تهران اقدام به پوشش خبری می‌کنند و 106 نفر نیز از رسانه‌های خارجی اخبار مربوط به این تظاهرات را پوشش خواهند داد.

,

, ,

در این میان به جز شبکه‌های داخلی شبکه‌های خارجی از جمله شبکه سی سی تی وی ، ان اچ کی، روزنامه یومیوری ژاپن ، تلویزیون فونیک و شینهوا ، شبکه‌ی تلویزیونی المنار، الاتجاه، سی ان‌ان‌ آمریکا، سی بی اس آمریکا، ای‌آر دی آلمان، تی‌آر‌تی ترکیه، زد دی اف آلمان، فلسطین الیوم، المیادین لبنان، الجزیره قطر، صدای افغان، آسوشیتدپرس آمریکا و غیره پوشش می‌دهند.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه