logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

بدون حضور ایران، هر نشستی درباره سوریه بی نتیجه است

بدون حضور ایران، هر نشستی درباره سوریه بی نتیجه است
امام جمعه زاویه گفت: دعوت از ایران در نشست وین تاکیدی بر این واقعیت بود که بدون حضور ایران، چنین نشست هایی درباره سوریه بی نتیجه است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از زرخبر، حجت الاسلام حسن باقری امام جمعه شهر زاویه شهرستان زرندیه در خطبه های امروز نماز جمعه، پیرامون تحولات سوریه گفت: در نشست وین برای اولین بار همه کسانی که به نحوی در مسئله سوریه دخیل بودند شرکت داشتند تا برای این بحران که اکنون به فاجعه بشری تبدیل شده است چاره ای بیاندیشند.

باقری اظهار کرد: دعوت از ایران در این نشست تاکیدی بر این واقعیت بود که بدون حضور ایران، چنین نشست هایی درباره سوریه بی نتیجه است.

وی افزود: مثلث غرب، ارتجاع عرب و ترکیه از چهار و نیم سال قبل جرقه این بحران را زدند و تمام تلاش خود را به کار بستند تا دولت سوریه که باب میل و هم سوی منافع آنها نبود را برکنار کنند و دولت مورد نظر خود را در سوریه روی کار آورند، که هرگز موفق به این کار نشدند.

امام جمعه زاویه تصریح کرد: در این میان جمهوری اسلامی ایران که همواره در برابر ظلم ایستاده و طرفدار صلح در تمام کشور ها است، برای اینکه ثابت کند طالب حل بحران و قطع خون ریزی در سوریه است در نشست وین شرکت کرد.

باقری گفت: ایران و سوریه تاکید دارند که سرنوشت سوریه را تنها مردم این کشور باید تعیین کنند و مستکبران جهان حق دخالت در امور سوریه را ندارند.

وی خاطرنشان کرد: تصمیم مردم سوریه هر چه که باشد باید مورد قبول سایر کشورها باشد و سایر دولت ها باید به این تصمیم احترام بگذارند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زرخبر,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه