امام جمعه موقت سردشت:
راهپیمایی 13 آبان جواب دندان شکنانه ملت ایران به استکبار بود
خطیب موقت سردشت گفت: در روز 13 آبان دانشجویان پیرو خط امام و رهبری دسیسه های دشمنان را برملا کردند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بُلفَت، خطیب موقت سردشت با تقدیر و تشکر از حضور گسترده مردم در راهپیمایی 13 آبان گفت: دانشجویان پیرو خط امام و رهبری بودند که در این روز دسیسه های دشمنان را بر ملا کردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بُلفَت,ماموستا محمد واوی به خصومت و دشمنی استکبار جهانی با ملت ایران اشاره کرد و افزود: هرگز بیگانگان و دشمنان در منحرف کردن اذهان جوانان بیکار ننشسته و همیشه در فکر تفرقه افکنی از راه های مختلف هستند که امروزه نیاز به همدلی، هشیاری و وحدت همه جانبه آحاد ملت به خوبی احساس می شود و در این راستا توجه مسئولین و اولیای دانش آموزان ضروری است.
,وی در خطبه های دیگر خود در خصوص تجمل گرایی گفت: نباید تجملات مانع دید و بازدید شود تجمل گرایی یک نوع اسراف بوده و اسراف در اسلام حرام است.
,حاج ماموستا واوی خاطر نشان کرد: انسان مسلمان به دنبال چشم و هم چشمی نیست بلکه بر اساس اصول دین و رعایت موازین شرعی زندگی روزمره خود را سپری می کند و از زیاده خواهی و اسراف دوری می جوید.
,وی به موضوع به جای آوردن صله رحم اشاره کرد و گفت: به جای آوردن صله رحم، اجرای دستورات دینی است و هر انسان باید دارای وجدان درونی باشد و هرگز نباید پدر و مادر و قوم، خویشان و همسایگان خود را فراموش کند و نبایستی به خاطر خریدن و هدیه بردن به منازل یکدیگر این سنت دیرینه دینی و اسلامی را که همانا دید و بازدید از یکدیگر است فراموش کنیم.
,انتهای پیام/گ
]
ارسال دیدگاه