logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری در گفتگو با خبرنگار با مهرستان عنوان کرد:

همیاران طبیعت زنجیره واسط بین مردم و دولت هستند

همیاران طبیعت زنجیره واسط بین مردم و دولت هستند
در اغلب کشورها در اثر رشد جمعیت، گسترش جمعیت و عدم آگاهی مردم به اهمیت منابع طبیعی سطح این مواهب خدادادی شدیدا کاهش یافته است در راستای حفظ و صیانت منابع طبیعی استفاده از ظرفیت همیاران طبیعت در فرهنگ سازی و پیشگیری از تخریب منابع طبیعی امری ضروری است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از با مهرستان، رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان مهرستان از فعالیت و همکاری ۴۲ همیار طبیعت در این شهرستان خبر داد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, با مهرستان،,


فعالیت و همکاری ۴۲ همیار طبیعت در شهرستان مهرستان
محمد امین پورمند با بیان اینکه هدف اداره منابع طبیعی حفظ و صیانت از منابع آب، جنگل ها و مراتع است، اظهار کرد: همیاران طبیعت به صورت افتخاری در حفظ این منابع و مواهب خدادادی با اداره منابع طبیعی شهرستان مهرستان کمک می کنند.
وی افزود: همیار طبیعت به فرد یا افرادی اطلاق می‌شود که بصورت انفرادی و گروهی سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری را در پیشبرد اهداف «ترویج فرهنگ منابع طبیعی و جلب مشارکت مردم در امور حفاظت، احیاء و توسعه و بهره برداری صحیح از منابع طبیعی» یاری نمایند.
وی ادامه داد: اعضای گروه همیاران طبیعت داوطلبانه و بدون هیچ چشم داشتی برای حفظ منابع طبیعی تلاش می کنند و این افراد با آموزش‌هایی که می‌بینند بهترین گزینه برای حفاظت و حراست از منابع طبیعی شهرستان هستند.

,
, فعالیت و همکاری ۴۲ همیار طبیعت در شهرستان مهرستان,
,
,
,


همیاران طبیعت بازوان توانمند برای حفاظت از منابع طبیعی
وی با اشاره به فعالیت همیاران طبیعت، ادامه داد: همیاران طبیعت ضمن حفاظت از جنگل ها و مراتع در بخش حفاظت، گزارش تخریب و در قالب همیار مروج و محافظ با اداره منابع طبیعی همکاری دارند.
رئیس اداره منابع طبیعی شهرستان مهرستان خاطرنشان کرد: از دیگر فعالیت های گروه همیاران طبیعت می توان به اشاعه و گسترش فرهنگ منابع طبیعی در بین مردم، همکاری در ساماندهی بهره برداران منابع طبیعی و دوستداران طبیعت و بسیج و ساماندهی امکانات و توانایی های مردمی در حفظ و احیا منابع طبیعی اشاره کرد.
پورمند همیاران طبیعت را بازوان توانمند برای حفاظت از منابع طبیعی دانست و تصریح کرد: این افراد با برقراری ارتباط مناسب و موثر با مردم محلی و بومی منطقه، زمینه بهره‎‎برداری مناسب و مطلوب از عرصه‌های طبیعی را فراهم و از تخریب و تصرف آن جلوگیری می‌کنند.
وی اظهار داشت: همیاران طبیعت با داشتن اطلاعات تخصصی در حوزه منابع طبیعی نقش موثری در فرهنگ‏سازی و حفاظت از عرصه‌های طبیعی و آموزش مردم دارند.

,
, همیاران طبیعت بازوان توانمند برای حفاظت از منابع طبیعی,
,
,
,
,


همیاران طبیعت زنجیره واسط بین مردم و دولت هستند
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان مهرستان با اشاره به نقش و فعالیت همیاران طبیعت بین مردم و دولت افزود: همیاران طبیعت در بعد فرهنگ سازی و حفاظت و صیانت از اراضی ملی مانند حلقه واسط بین مردم و دولت فعالیت می کنند.
پورمند خاطرنشان کرد: این حلقه واسط زمینه‎ساز مشارکت بیشتر مردم برای حفاظت از عرصه‌های طبیعی است.

,
, همیاران طبیعت زنجیره واسط بین مردم و دولت هستند,
,
,


مدیریت عرصه‌های طبیعی با مشارکت مردم
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان مهرستان با اشاره به پیوستگی زندگی مردم منطقه و منابع طبیعی خاطرنشان کرد: پیوستگی عمیق بین مردم بومی و محیط زیست و همچنین نقش اساسی آنان در بهره برداری از جنگل و مراتع بر کسی پوشیده نیست.
وی در ادامه افزود: در این راستا مردم منطقه با مشارکت و همکاری با اداره منابع طبیعی می توانند در حفاظت و احیای منابع طبیعی منطقه نقش بسزایی را ایفا کنند.
پورمند سیاست اداره منابع طبیعی شهرستان را مدیریت عرصه‌های طبیعی با مشارکت مردم عنوان و تصریح کرد: نگهداری و حمایت از منابع طبیعی بدون مشارکت مردم امکان پذیر نمی باشد.
وی تاکید کرد: برای زمینه سازی، آماده کردن و جلب مشارکت مردم بایستی از تمام ظرفیت ها و پتانسیل های موجود و همچنین نهادهای تبلیغاتی استفاده گردد و این مهم به عنوان یک حرکت پویا و مستمر در دستور کار مسئولان قرار گیرد.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان مهرستان از عموم مردم خواست: تا ضمن همکاری با این اداره، در حفظ و حراست از عرصه های طبیعی و اکوسیستم منطقه نهایت تلاش را به خرج دهند.

,
, مدیریت عرصه‌های طبیعی با مشارکت مردم,
,
,
,
,
,

انتهای پیام

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه