عضو شورای اسلامی شهر اهر:
دستاورد سفر اعضای شورای شهر اهر به تهران ۲ میلیارد تومان اعتبار است
عضو شورای اسلامی شهر اهر گفت: دستاورد سفر به تهران تخصیص 2 میلیارد تومان اعتبار برای رفع مشکلات مالی شهرداری اهر بوده و خوش گذرانی اعضای شورای شهر دروغ است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اهروصال، حسنعلی قهرمان فرد در جلسه علنی شورای اسلامی شهر اهر، اظهار داشت: بنده، ۳ نفر از اعضای شورای شهر و شهردار به همراه نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر، در طول سفر به تهران ۱ هزار تن قیر رایگان، دو دستگاه لودر و مینی لودر و اعتبار تخصیص دریافت شد ولی برخی ها با حاشیه سازی در خصوص خوش گذرانی اعضای شورای شهر در تهران اقدامات و عملکردها را زیر سوال می برند.
, به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اهروصال، حسنعلی قهرمان فرد در جلسه علنی شورای اسلامی شهر اهر، اظهار داشت: بنده، ۳ نفر از اعضای شورای شهر و شهردار به همراه نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر، در طول سفر به تهران ۱ هزار تن قیر رایگان، دو دستگاه لودر و مینی لودر و اعتبار تخصیص دریافت شد ولی برخی ها با حاشیه سازی در خصوص خوش گذرانی اعضای شورای شهر در تهران اقدامات و عملکردها را زیر سوال می برند., شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از اهروصال، حسنعلی قهرمان فرد در جلسه علنی شورای اسلامی شهر اهر، اظهار داشت: بنده، ۳ نفر از اعضای شورای شهر و شهردار به همراه نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر، در طول سفر به تهران ۱ هزار تن قیر رایگان، دو دستگاه لودر و مینی لودر و اعتبار تخصیص دریافت شد ولی برخی ها با حاشیه سازی در خصوص خوش گذرانی اعضای شورای شهر در تهران اقدامات و عملکردها را زیر سوال می برند., اهروصال, اهروصال,وی با اشاره به اینکه از سوی مسئولان ۲ هزار تن قیر جهت آسفالت ریزی معابر قول هایی داده شده است، افزود: در سفر اخیر نزدیک به ۲ میلیارد تومان اعتبار برای رفع مشکلات مالی شهرداری اهر تخصیص یافته است.
, وی با اشاره به اینکه از سوی مسئولان ۲ هزار تن قیر جهت آسفالت ریزی معابر قول هایی داده شده است، افزود: در سفر اخیر نزدیک به ۲ میلیارد تومان اعتبار برای رفع مشکلات مالی شهرداری اهر تخصیص یافته است., وی با اشاره به اینکه از سوی مسئولان ۲ هزار تن قیر جهت آسفالت ریزی معابر قول هایی داده شده است، افزود: در سفر اخیر نزدیک به ۲ میلیارد تومان اعتبار برای رفع مشکلات مالی شهرداری اهر تخصیص یافته است.,عضو شورای اسلامی شهر اهر اضافه کرد: مابقی بدهی وزارت کشور از صدور پروانه های ساخت و ساز در جریان زلزله سال ۹۱ تا ماه های آینده صول خواهد شد.
, عضو شورای اسلامی شهر اهر اضافه کرد: مابقی بدهی وزارت کشور از صدور پروانه های ساخت و ساز در جریان زلزله سال ۹۱ تا ماه های آینده صول خواهد شد., عضو شورای اسلامی شهر اهر اضافه کرد: مابقی بدهی وزارت کشور از صدور پروانه های ساخت و ساز در جریان زلزله سال ۹۱ تا ماه های آینده صول خواهد شد.,قهرمان فرد بیان کرد: خبرنگاران در خصوص صحت و سوق سفر اعضای شورای اسلامی شهر به تهران و حاشیه سازی ها قبل از انتشار اخبار اطلاع کاملی داشته باشند.
, قهرمان فرد بیان کرد: خبرنگاران در خصوص صحت و سوق سفر اعضای شورای اسلامی شهر به تهران و حاشیه سازی ها قبل از انتشار اخبار اطلاع کاملی داشته باشند., قهرمان فرد بیان کرد: خبرنگاران در خصوص صحت و سوق سفر اعضای شورای اسلامی شهر به تهران و حاشیه سازی ها قبل از انتشار اخبار اطلاع کاملی داشته باشند., ,
,
,
, ماجرای اقامت در هتل اسپیناس تهران صرفاً حاشیه سازی است
, ماجرای اقامت در هتل اسپیناس تهران صرفاً حاشیه سازی است, ماجرای اقامت در هتل اسپیناس تهران صرفاً حاشیه سازی است, ماجرای اقامت در هتل اسپیناس تهران صرفاً حاشیه سازی است,عضو شورای اسلامی شهر اهر گفت: ماجرای اقامت اعضای شورای اسلامی شهر در هتل اسپیناس تهران صرفاً برای تامین نیازهای شهر بوده و توسط برخی ها حاشیه سازی شده است.
, عضو شورای اسلامی شهر اهر گفت: ماجرای اقامت اعضای شورای اسلامی شهر در هتل اسپیناس تهران صرفاً برای تامین نیازهای شهر بوده و توسط برخی ها حاشیه سازی شده است., عضو شورای اسلامی شهر اهر گفت: ماجرای اقامت اعضای شورای اسلامی شهر در هتل اسپیناس تهران صرفاً برای تامین نیازهای شهر بوده و توسط برخی ها حاشیه سازی شده است.,میرجلال موسوی در جلسه علنی شورای اسلامی شهر اهر، اظهار داشت: مطرح کردن بعضی از موضوعات در جلسات علنی نه تنها جایگاه شورای اسلامی شهر را زیر سوال می برد بلکه باعث لطمه زدن نیز می شود و سفر تعدادی از اعضای شورای شهر به تهران با هدف تامین نیازها و رفع مشکلات شهری بوده است.
, میرجلال موسوی در جلسه علنی شورای اسلامی شهر اهر، اظهار داشت: مطرح کردن بعضی از موضوعات در جلسات علنی نه تنها جایگاه شورای اسلامی شهر را زیر سوال می برد بلکه باعث لطمه زدن نیز می شود و سفر تعدادی از اعضای شورای شهر به تهران با هدف تامین نیازها و رفع مشکلات شهری بوده است., میرجلال موسوی در جلسه علنی شورای اسلامی شهر اهر، اظهار داشت: مطرح کردن بعضی از موضوعات در جلسات علنی نه تنها جایگاه شورای اسلامی شهر را زیر سوال می برد بلکه باعث لطمه زدن نیز می شود و سفر تعدادی از اعضای شورای شهر به تهران با هدف تامین نیازها و رفع مشکلات شهری بوده است.,عضو شورای اسلامی شهر اهر با اشاره به اینکه تمامی شهرهای استان از مشکلات مالی رنج می برند، افزود: پرداخت حقوق کارکنان مختص به شهرداری اهر نبوده و حتی دانشگاه تبریز نیز در پرداخت حقوق و تامین هزینه های خود با مشکل مواجه هستند.
, عضو شورای اسلامی شهر اهر با اشاره به اینکه تمامی شهرهای استان از مشکلات مالی رنج می برند، افزود: پرداخت حقوق کارکنان مختص به شهرداری اهر نبوده و حتی دانشگاه تبریز نیز در پرداخت حقوق و تامین هزینه های خود با مشکل مواجه هستند., عضو شورای اسلامی شهر اهر با اشاره به اینکه تمامی شهرهای استان از مشکلات مالی رنج می برند، افزود: پرداخت حقوق کارکنان مختص به شهرداری اهر نبوده و حتی دانشگاه تبریز نیز در پرداخت حقوق و تامین هزینه های خود با مشکل مواجه هستند.,وی دغدغه کنونی شهرداری اهر را تامین و تجهیز امکانات عنوان کرد و بیان داشت: برخی از مسئولان در مواقع ضروری حتی از درآمد شخصی خود برای شهر هزینه می کنند و امروز با هشدارهای هواشناسی و استانداری در خصوص تغییرات آب و هوایی بحران برف در فصل زمستان، اکنون شهرداری اهر با کمبود ماشین آلات برف روبی دست پنجه نرم می کند.
, وی دغدغه کنونی شهرداری اهر را تامین و تجهیز امکانات عنوان کرد و بیان داشت: برخی از مسئولان در مواقع ضروری حتی از درآمد شخصی خود برای شهر هزینه می کنند و امروز با هشدارهای هواشناسی و استانداری در خصوص تغییرات آب و هوایی بحران برف در فصل زمستان، اکنون شهرداری اهر با کمبود ماشین آلات برف روبی دست پنجه نرم می کند., وی دغدغه کنونی شهرداری اهر را تامین و تجهیز امکانات عنوان کرد و بیان داشت: برخی از مسئولان در مواقع ضروری حتی از درآمد شخصی خود برای شهر هزینه می کنند و امروز با هشدارهای هواشناسی و استانداری در خصوص تغییرات آب و هوایی بحران برف در فصل زمستان، اکنون شهرداری اهر با کمبود ماشین آلات برف روبی دست پنجه نرم می کند.,موسوی اضافه کرد: ماجرای هتل اسپیناس تهران نباید بدون اطلاع از علت سفر حاشیه سازی شود، برای سفر اعضای شورای شهر و شهردار اهر به تهران از اموال شهرداری هزینه نشده و تمامی هزینه ها از حساب شخصی بوده و مدارک لازم در صورت نیاز ارائه می شود.
, موسوی اضافه کرد: ماجرای هتل اسپیناس تهران نباید بدون اطلاع از علت سفر حاشیه سازی شود، برای سفر اعضای شورای شهر و شهردار اهر به تهران از اموال شهرداری هزینه نشده و تمامی هزینه ها از حساب شخصی بوده و مدارک لازم در صورت نیاز ارائه می شود., موسوی اضافه کرد: ماجرای هتل اسپیناس تهران نباید بدون اطلاع از علت سفر حاشیه سازی شود، برای سفر اعضای شورای شهر و شهردار اهر به تهران از اموال شهرداری هزینه نشده و تمامی هزینه ها از حساب شخصی بوده و مدارک لازم در صورت نیاز ارائه می شود.,عضو شورای اسلامی شهر اهر در پایان با تاکید بر اینکه عده ای با وعده های دروغین قصد گمراه کردن مردم نسبت به مسئولان را دارند، یادآور شد: شهرداری اهر امروز در بحث مالی کمبودهایی دارد برخی ها به جای حاشیه سازی و وعده های عملی نشده برای توسعه شهر تلاش کنند.
, عضو شورای اسلامی شهر اهر در پایان با تاکید بر اینکه عده ای با وعده های دروغین قصد گمراه کردن مردم نسبت به مسئولان را دارند، یادآور شد: شهرداری اهر امروز در بحث مالی کمبودهایی دارد برخی ها به جای حاشیه سازی و وعده های عملی نشده برای توسعه شهر تلاش کنند., عضو شورای اسلامی شهر اهر در پایان با تاکید بر اینکه عده ای با وعده های دروغین قصد گمراه کردن مردم نسبت به مسئولان را دارند، یادآور شد: شهرداری اهر امروز در بحث مالی کمبودهایی دارد برخی ها به جای حاشیه سازی و وعده های عملی نشده برای توسعه شهر تلاش کنند.,, ,
,
,
, شهرداری اهر بیش از ۱۷۰ نفر نیروی کار مازاد دارد
, شهرداری اهر بیش از ۱۷۰ نفر نیروی کار مازاد دارد, شهرداری اهر بیش از ۱۷۰ نفر نیروی کار مازاد دارد, شهرداری اهر بیش از ۱۷۰ نفر نیروی کار مازاد دارد,عضو شورای اسلامی شهر اهر گفت: شهرداری اهر بیش از ۱۷۰ نفر نیروی کار مازاد دارد و استانداری آذربایجان شرقی برای تعدیل نیروی اضافی تاکید زیادی دارند که اعضای شورای شهر با این موضوع مخلف هستند.
, عضو شورای اسلامی شهر اهر گفت: شهرداری اهر بیش از ۱۷۰ نفر نیروی کار مازاد دارد و استانداری آذربایجان شرقی برای تعدیل نیروی اضافی تاکید زیادی دارند که اعضای شورای شهر با این موضوع مخلف هستند., عضو شورای اسلامی شهر اهر گفت: شهرداری اهر بیش از ۱۷۰ نفر نیروی کار مازاد دارد و استانداری آذربایجان شرقی برای تعدیل نیروی اضافی تاکید زیادی دارند که اعضای شورای شهر با این موضوع مخلف هستند.,سیفعلی قرطاسی در جلسه علنی شورای اسلامی شهر اهر، اظهار داشت: ما در شهرداری اهر بیش از ۱۷۰ نفر نیروی کار اضافی داریم که حتی حساب کنیم نفرات اعضای شورای شهر به ۴۰ نفر نیز نمی رسد.
, سیفعلی قرطاسی در جلسه علنی شورای اسلامی شهر اهر، اظهار داشت: ما در شهرداری اهر بیش از ۱۷۰ نفر نیروی کار اضافی داریم که حتی حساب کنیم نفرات اعضای شورای شهر به ۴۰ نفر نیز نمی رسد., سیفعلی قرطاسی در جلسه علنی شورای اسلامی شهر اهر، اظهار داشت: ما در شهرداری اهر بیش از ۱۷۰ نفر نیروی کار اضافی داریم که حتی حساب کنیم نفرات اعضای شورای شهر به ۴۰ نفر نیز نمی رسد.,عضو شورای اسلامی شهر اهر افزود: با استخدام حتی یک نفر توسط سایر اشخاص در شهرداری اهر آن را جزو افراد استخدامی اعضای شورای اسلامی شهر می بینند و این برای ما غیرقابل قبول است.
, عضو شورای اسلامی شهر اهر افزود: با استخدام حتی یک نفر توسط سایر اشخاص در شهرداری اهر آن را جزو افراد استخدامی اعضای شورای اسلامی شهر می بینند و این برای ما غیرقابل قبول است., عضو شورای اسلامی شهر اهر افزود: با استخدام حتی یک نفر توسط سایر اشخاص در شهرداری اهر آن را جزو افراد استخدامی اعضای شورای اسلامی شهر می بینند و این برای ما غیرقابل قبول است.,وی با اشاره به اینکه برخی از اعضای شورای شهر در استفاده از کلمات اغراق آمیز پرهیز کنند، ادامه داد: طی جلسه به بسیاری از موضوعات و مشکلات پرداخت شد ولی این کافی نیست، شاید بین اعضای شورای شهر اختلاف نظر باشد و همچنان در حل معضلات شهری هم عقیده هستیم.
, وی با اشاره به اینکه برخی از اعضای شورای شهر در استفاده از کلمات اغراق آمیز پرهیز کنند، ادامه داد: طی جلسه به بسیاری از موضوعات و مشکلات پرداخت شد ولی این کافی نیست، شاید بین اعضای شورای شهر اختلاف نظر باشد و همچنان در حل معضلات شهری هم عقیده هستیم., وی با اشاره به اینکه برخی از اعضای شورای شهر در استفاده از کلمات اغراق آمیز پرهیز کنند، ادامه داد: طی جلسه به بسیاری از موضوعات و مشکلات پرداخت شد ولی این کافی نیست، شاید بین اعضای شورای شهر اختلاف نظر باشد و همچنان در حل معضلات شهری هم عقیده هستیم.,قرطاسی تصریح کرد: همانطور که انتقاد موجب سازندگی شده، تنش های شدید بین مسئولان باعث سوء استفاده برخی ها می شود.
, قرطاسی تصریح کرد: همانطور که انتقاد موجب سازندگی شده، تنش های شدید بین مسئولان باعث سوء استفاده برخی ها می شود., قرطاسی تصریح کرد: همانطور که انتقاد موجب سازندگی شده، تنش های شدید بین مسئولان باعث سوء استفاده برخی ها می شود.,عضو شورای اسلامی شهر اهر بابیان اینکه ماجرای سفر شهردار و اعضای شورای شهر به تهران برای مردم شفاف سازی شود، بیان داشت: تصمیم استانداری آذربایجان شرقی برای سفر شهرداران به کشور آذربایجان خلاف شرع نبوده و مخالفت با این موضوع هیچ نفعی نداشته و نخواهد داشت.
, عضو شورای اسلامی شهر اهر بابیان اینکه ماجرای سفر شهردار و اعضای شورای شهر به تهران برای مردم شفاف سازی شود، بیان داشت: تصمیم استانداری آذربایجان شرقی برای سفر شهرداران به کشور آذربایجان خلاف شرع نبوده و مخالفت با این موضوع هیچ نفعی نداشته و نخواهد داشت., عضو شورای اسلامی شهر اهر بابیان اینکه ماجرای سفر شهردار و اعضای شورای شهر به تهران برای مردم شفاف سازی شود، بیان داشت: تصمیم استانداری آذربایجان شرقی برای سفر شهرداران به کشور آذربایجان خلاف شرع نبوده و مخالفت با این موضوع هیچ نفعی نداشته و نخواهد داشت., ,
,
,
,
ارسال دیدگاه