فرمانده سپاه ناحیه خلخال؛
دومین کاروان راهیان نور دانش آموزی عازم مناطق عملیاتی شمالغرب کشور شد/عکس
فرمانده سپاه ناحیه خلخال از اعزام دومین کاروان راهیان نور به استعداد 300 دانش آموز از خلخال به مناطق عملیاتی شمالغرب کشور خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ازناو ؛ سرهنگ مصطفی کریمی در خصوص اعزام کاروان راهیان نور شهرستان خلخال گفت: 300 دانش اموزی خلخالی در مدت دو روز از مناطق عملیاتی شمالغرب کشور بازدید و انتظار می رود که پس از بازگشت بتوانند فرهنگ عظیم ایثا رو شهادت را در مدارس و خانواده و جامعه گسترش و ترویج دهند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ازناو ,وی گفت: در طول این هفته 600 دانش آموز از خلخال به این مناطق اعزام شده اند.
,اکنون 26 سال از سالهای حماسه و دفاع می گذرد و نسلهای نو و دانش آموزان هیچ آشنایی با سالهای جنگ - مناطق عملیاتی و ایثار رزمندگان ندارند و به همین لحاظ برای آشنا کردن دانش اموزان با فرهنگ ایثار و شهادت دومین کاروان راهیان نور دانش اموزی از دانش آموز خواهر مدارس مقطع متوسطه خلخال با شش اتوبوس عازم استان آذربایجان غربی شدند تا با حضور در یادمان های شهیدان باکری - شهید بروجردی -منطقه تمرچین و یادمان های مهاباد حاضر و بازدید کنند.
,,
انتهای پیام/
, , , ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه