logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  2. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  3. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  4. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  5. گسست میان ادعا و واقعیت
  6. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  7. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  8. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  9. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  10. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  11. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  12. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  13. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  14. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  15. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  16. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  17. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  18. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  19. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  20. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!

سانسور وحذف از ماهواره ما را نمی ترساند

پاسخ رای الیوم خطاب به سانسور عربستان

پاسخ رای الیوم خطاب به سانسور عربستان
روزنامه 'رای الیوم' با اشاره به توقف پخش شبکه خبری المیادین بر روی ماهواره عربسات از سوی عربستان سعودی تاکید کرد که این اقدامات ما را نمی ترساند، ما به نوشتن ادامه خواهیم داد و تا وقتی که نفس می کشیم شما نمی توانید دهان ما را ببندید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رای الیوم افزود: سایتهای ما را فیلتر کنید، روزنامه های ما را مصادره نمایید، ما را از ماهواره عربسات حذف کنید اما ما به نوشتن ادامه خواهیم داد شما نمی توانید دهان ما را ببندید تا وقتی که نفس می کشیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

صرفنظر از دلایل عربستان برای قطع پخش شبکه المیادین موضوع مهم وخطرناک این است که مقامات سعودی خود را در جایگاه تصمیم گیری برای تعیین شبکه های دوست و دشمن، مغرض و غیر مغرض و حرفه ای و غیر حرفه ای و پخش یا عدم پخش بر روی ماهواره های عربسات، یا نیلسات و یا هر ماهواره عربی دیگری می بینند.

رای الیوم افزود، عربستان سعودی و بسیاری از متحدانش در شورای همکاری خلیج فارس و ائتلاف عربی حمله به یمن، همان کسانی هستند که شبکه های تلویزیونی متعلق به جنبش انصارالله یمن و پیش از آن شبکه ها لیبی و سوریه را از ماهواره های خود حذف کردند. چرا که از نظرات دیگران هر چند رسانه های کوچک می هراسند در حالیکه خود امپراتوری های رسانه ای زیادی در اختیار دارند و میلیاردها دلار برای آنها هزینه می کنند.

به نوشته روزنامه رای الیوم ، معلوم نیست چه کسی به مقامات سعودی چنین حق وتویی داده است؟ به چه حقی عربستان برخی شبکه ها را از روی ماهواره حذف و برخی را باقی می گذارد؟ چرا کشورهایی مثل مصر، عراق، الجزایر، مغرب، کویت، اردن و دیگر کشورهای عربی در این مورد سکوت اختیار کرده اند؟. عربستان پس از سانسور رسانه ای که در طول 30 سال گذاشته در آن مهارت داشته است وارد جنگ نظامی مستقیم شده و همه اینها را با شعار حمایت از ملتها و انتشار ارزشهای اجتماعی و عدالت و دمکراسی انجام می دهد.
گفته می شود که دلیل توقف پخش شبکه المیادین از سوی مقامات سعودی اظهارات یک مهمان ایرانی در یک برنامه بود که در مورد فاجعه منا از عربستان انتقاد نمود. حال باید از این مقامات پرسید توقع داشتید پس از کشته شدن صدها ایرانی و ناپدید شدن بیش از 200 حاجی و مشخص نبودن سرنوشت صدها نفر دیگر با وجود هزاران دوربین و تشکیل کمیته حقیقت یاب واکنش مسئولان ایرانی چگونه باشد؟ آیا انتظار تعریف و تمجید داشتید؟

از آن سو در یمن هفت ماه است بیش از 200 جنگنده ساخت آمریکا هر روز فقیرترین کشور عربی را با وجود محاصره شدید بمباران می کنند . 20میلیون یمنی در قحطی هستند و دو انتخاب بیشتر ندارند یا از گرسنگی بمیرند یا در بمباران عربستان .

رای الیوم افزود، برای ما و دیگران ممنوع است در مورد این مسایل با توجه به واقعیت ها بنویسیم؛ ممنوع است اظهارت بان کی مون دبیر کل سازمان ملل در مورد کشته شدن نزدیک 10 هزار یمنی را منتشر کنیم، ممنوع است درباره فاجعه منا سخن بگوییم وآمار دقیق کشته ها را بخواهیم ، ممنوع است درباره توطئه عربی با ناتو برای تبدیل لیبی به کشوری شکست خورده حرف بزنیم واگر حرف بزنیم بی مسئولیت، غیر حرفه ای، مجوس و مزدور ایران هستیم! همانطور که قبلا ما را مزدور صدام حسین می دانستید.

رای الیوم هطلب به مسوولان فرهنگی عربستان نوشت، از غرور و استبداد و خودخواهی شما به تنگ آمده ایم؛ به این کارتان ادامه دهید اما بدانید که اکثریت بلامنازع فقرای عرب وصاحبان وجدانهای بیدار را بر ضد خود بسیج خواهید کرد.

ما را سانسور کنید از عربسات بیرون بیندازید بر ضد ما سخن بگویید اما ما همچنان به نوشته ادامه می دهیم حتی روی دیوارها می نویسیم واز مظلومان عرب - از جمله ملتهای شما- حمایت خواهیم کرد و هیچ چیز ما را نخواهد ترساند.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه