با توجه به نحوه عملکرد مدیران استان قم؛
روستاهای مرکزی قم درمعرض خطر سیلاب/آیا تجربه تلخ سیل سال 88 در قم دوباره تکرار می شود؟
با توجه به نحوه عملکرد مدیران استان قم در پیشگیری از تبدیل نعمت به نقمت در سال های گذشته نگرانی ها در بین مردم وجود دارد که آیا باید انتظار تجربه تلخ سیل سال 88 را داشت یا مسئولان با آمادگی و فراهم کردن امکانات مناسب به استقبال زمستان سخت و سرد می روند؟
, شدت سیلاب به حدی بود که کسی جرات وارد شدن به رودخانه را نداشت و البته امکاناتی نیز فراهم نبود که این اتفاق بیفتد،شایعات هر لحظه در بین مردم فراگیر تر می شد و از تعداد جانباختگان نیز خبری منتشر نمی شد.
,چند ساعت بعد سطح آب کاهش یافت و به موازات آن نیز امداد رسانی ها آغاز شد هر چند برخی شتابزدگیها و نبود امکانات نشانگر عدم آمادگی لازم برای مقابله با اینگونه حوادث را نمایان می کرد،تکاپو برای پیدا کردن جنازه ها در آب و دشت مسیله ادامه داشت و بعد از گذشت 5 روز از وقوع سیلاب خبر های غیر رسمی از کشته شدن 6 نفر حکایت داشت.
,

, احمقانه ترین سیل جهان به تعبیر برخی رسانه ها در قم در روزهای آغازین سال 88 و عید نوروز اتفاق افتاد و هشدار های بسیاری را برای مسئولان شهری به همراه داشت تا نباید بدون هیچگونه نظر کارشناسی و هماهنگی های لازم دست به اقدامات عجیب زد.
,از سوی دیگر این روزها کشورمان در معرض بارندگی های شدیدی قرار گرفته و این نعمت الهی در برخی استان ها خسارت های شدیدی را به با آورده است ، به عنوان نمونه استان ایلام از جمله استان هایی بوده که بیشترین خسارت و بیشترین تلفات را داشته است.
,از طرفی استان قم نیز همانند سالهای گذشته در معرض خطر است تا جایی که سید حسن رضوی رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشوردر دهمین جلسه شورای حفاظت از منابع آب که در سالن امام جواد (ع) استانداری قم برگزار شد هشدار هایی را در این خصوص داده است.
, که سید حسن رضوی,وی با اشاره به اینکه قم در معرض سیلاب قرار دارد، می گوید: متاسفانه به این خطر توجه جدی نمیشود در حال حاضر بسیاری از استانهای کشور امسال در معرض سیل خواهند بود؛ از همین رو باید نقاط حادثهخیز شناسایی شود تا بتوانیم برنامهریزیهای لازم را برای پیشگیری از سیلاب و کاهش حوادث احتمالی انجام دهیم.
,

, علاوه بر این، روستاهای مرکزی قم نیز متاسفانه در مسیر همین سیلاب های قرار دارند،هفته گذشته در اثر بارش باران، سیل بند واقع در مسیر سیلابهای فصلی در نزدیکی روستای حسینآباد میش مست شکسته شد که منجر به طغیان آب و وارد شدن آن به داخل روستا شد،در اثر طغیان این رودخانه سرنشینان یک خودرو پراید در گلولای گیر افتاده بودند که با حضور به موقع نیروهای امدادی نجات پیدا کردند.
,به هر حال این روزها ریزش نزولات آسمانی و بارش باران رحمت الهی موجب مسرت مردم شده است و حتی این بارش ها در شرایطی که کشور و استان در خشکسالی طولانی مدتی به سر می برد بسیار لازم است اما باز هم به علت نحوه عملکرد مدیران استان قم در پیشگیری از تبدیل نعمت به نقمت در سال های گذشته نگرانی ها در بین مردم وجود دارد که آیا باید انتظار تجربه تلخ سیل سال 88 را داشت یا مسئولان با آمادگی و فراهم کردن امکانات مناسب به استقبال زمستان سخت و سرد می روند؟!
,]
ارسال دیدگاه