اعتماد انتخاباتی مردم ساری در سیبل هدف انتصاباتی مسئولان/آیا فشارهای جناحی این بار هم در مازندران موثر می‌افتد؟

اعتماد انتخاباتی مردم ساری در سیبل هدف انتصاباتی مسئولان/آیا فشارهای جناحی این بار هم در مازندران موثر می‌افتد؟
هنوز دستور رئیس جمهور به معاون اولش مبنی بر شکل دادن زمینه‌های تشکیل مجلس همگرا با دولت از ذهن مردم محو نشده است که خبر از انتصاب جناحی، آن‌هم در آستانه انتخابات در ساری به گوش می‌رسد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بلاغ، در یکی دو روز اخیر خبر تغییر فرماندار ساری و انتصاب فردی به سر زبان‌ها انداخته شد که مردم ساری از سوابق تند جناحی فرد جایگزین در تقابل با تصمیم‌های قانونی و مقابله با شورای نگهبان، خاطره خوشی از این فرد نداشته و نگرانی‌ها برای انتخابات پیش‌رو مجدداً تشدید شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ, بلاغ,

در شرایطی که وزیر کشور 6 ماه قبل از عدم تغییر در سطح وزارت کشور به‌دلیل پرهیز از شائبه‌های انتخاباتی خبر داده بود و به مردم اطمینان داد که هیچ تغییری در این زمینه نخواهد داشت، در کمتر از 120 روز مانده به انتخابات، ساری این روزها با دریافت شایعه انتصاب فردی تندرو از جناح اصلاح‌طلبان افراطی، دستخوش تشویش و اضطراب شد.

اقدامات تند جناحی و تقابل با جریان‌های ارزشی و تنظیم نامه تند و امضاء آن خطاب به رهبر معظم انقلاب متعاقب رد صلاحیت برخی از اصلاح‌طلبان افراطی در جریان مجلس هفتم به‌عنوان فرماندار ساری  و تاکید بر عدم برگزاری انتخابات، در پیشینه این جایگزین فرماندار کنونی ساری است.

به نظر می‌رسد چه به آقای استاندار از سوی تندروهای اصلاح‌طلب، که یک روز آقای ربیع فلاح را برای کار و خدمت با فراغ خاطر آزاد نگذاشته‌اند، فشار وارد آمده باشد و یا شخص ایشان خواهان و پیگیر چنین انتصابی باشد، یکی از انتصاب‌های مشکوک و غرض‌مند در ارتباط با انتخابات سالم و بی‌حاشیه در مازندران در شرف تکوین است که باید جداً از آن پرهیز شود.

طبیعی است که در همه جای دنیا و در همه دولت‌های پس از انقلاب، این قاعده رعایت شده باشد که از چندین ماه مانده به انتخابات، باب تغییر و انتصاب‌ها موقتاً بسته شود تا اعتماد مردم در رهگذر انتصاب‌های هدفمند جناحی دچار آسیب نشود.

نه استاندار و وزارت کشور خواستار اعتمادسازی و برگزاری یک انتخابات خوب و سالم و بدون حاشیه هستند، که این انتظار از سوی مردم به‌ویژه مردم نجیب ساری به‌عنوان مطالبه‌ حداقلی مورد انتظار است.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/ ر
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه