logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

مدیرکل تامین اجتماعی چهارمحال و بختیاری:

بهرمندی بیش از 50 درصد جمعیت استان از خدمات تامین اجتماعی

بهرمندی بیش از 50 درصد جمعیت استان از خدمات تامین اجتماعی
مدیرکل تامین اجتماعی استان گفت: حدود ۴۶۰۰۰۰ نفر و بیش از ۵۰% از کل جمعیت استان چهارمحال و بختیاری نیز از خدمات این سازمان بهرمند هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جهانبین نیوز سید سعید زمانیان با حضور در دفتر مدیر کل تامین اجتماعی استان با وی دیدار و گفت‌وگو کرد.

مدیر کل تامین اجتماعی با اشاره به خدمات سازمان تامین اجتماعی گفت: این سازمان بیش از نیمی از جمعیت کشور را تحت پوشش خود دارد و به تبع آن در حال حاضر حدود ۴۶۰۰۰۰ نفر و بیش از ۵۰% از کل جمعیت استان چهارمحال و بختیاری نیز از خدمات این سازمان بهرمند هستند.

غلام‌رضا محمدی ضمن تاکید بر تعامل سازمان تامین اجتماعی با مراجع برون‌سازمانی افزود: سازمان تامین اجتماعی از ظرفیت مجلس شورای اسلامی در راستای تنظیم و تصویب قوانین و مقررات در حوزه بیمه و سلامت به خوبی استفاده می‌کند.

محمدی اظهار داشت: ارائه هرگونه تعهدات به مخاطبان سازمان متاثر از وصول حق بیمه‌ها است و شرکای اجتماعی سازمان باید در زمینه تسویه بدهی‌های خود به سازمان اقدام نمایند.

وی با اشاره به انجام تعهدات مالی ناشی از برخی قوانین کارشناسی نشده به سازمان گفت: امیدواریم مجلس شورای اسلامی با تشکیل کمیته‌هایی و نظرخواهی از کارشناسان حوزه تامین اجتماعی نسبت به اصلاح این‌گونه قوانین اقدام نماید.

در ادامه نماینده محترم مردم شهرستان‌های شهرکرد،بن و سامان در مجلس شورای اسلامی با تقدیر از خدمات سازمان تامین اجتماعی گفت: سازمان تامین اجتماعی نهادی ارزشمند است که امنیت اقتصادی و اجتماعی نیروی کار جامعه را برعهده دارد.

سید سعید زمانیان با اشاره به مطالبات سازمان از دولت افزود: دولت باید تکلیف بدهی خود به سازمان را روشن کند و هر چه سریع‌تر نسبت به تدوین برنامه‌های عملی و اجرائی جهت پرداخت و تسویه بدهی‌های انباشته شده خود به سازمان اقدام نماید.

عضو کمسیون برنامه بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی بیان داشت: مجلس شورای اسلامی و کمسیون مذکور آمادگی دارد اولویت‌ها و اضطرارهای سازمان را مورد بررسی قرار دهد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/1026ج

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه