logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

گفتگویی با هم رزم شهید میلاد مصطفوی:

تنها خواسته ی من این است که مرا در کنار مادرم به خاک بسپارید

تنها خواسته ی من این است که مرا در کنار مادرم به خاک بسپارید
شهید مصطفوی 29 سال داشت که در مقابل تکفیریها برای دفاع از حرم حضرت زینب(س) در سوریه حضور یافت و در این راه به مقام شهادت نائل آمد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بهارانه؛ سید میلاد مصطفوی به عنوان مدافع حرم در محور حلب همزمان با ایام تاسوعا و عاشورای حسینی به شهادت رسید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بهارانه,

شهید مصطفوی 29 سال داشت که در مقابل تکفیریها برای دفاع از حرم حضرت زینب(س) در سوریه حضور یافت و در این راه به مقام شهادت نائل آمد.

,

طی مصاحبه با یکی از همرزمان شهید سید میلاد مصطفوی، بهمن پناهی، چگونگی به شهادت رسیدن این شهید بزرگوار را جویا شدیم، وی گفت: هنگامی که دشمن در حال پیشروی بود این شهید توسط تک تیر انداز دشمن از ناحیه ی گلو مورد اصابت گلوله قرار گرفت و دوستان این شهید با اعزام نیروی جدید و نفر بر بعد از دو ساعت درگیری موفق به عقب آوردن پیکر ایشان نشده بودند و تنها توانسته بودند که پیکر شهید مصطفوی را به یک فاصله نزدیک جابجا کنندو پیکر این شهید گرامی را در یک جای امن قرار دهند.

,

همرزم شهید سید میلاد مصطفوی گفت: از ویژگی های بارز شخصیتی ایشان میتوان به روحیه ی جهادی و مبارزه در راه خدا و شجاعت بسیار زیاد اشاره کرد.

,

پناهی ادامه داد: سید شهید رابطه ی بسیار قوی با شهدا داشت و همیشه از شهید همت و شهید زین الدین یاد میکرد.

,

وی به مناعت طبع و روحیه شاداب این بزرگوار اشاره کرد و گفت: تمام خوبی های که یک انسان میتوانست دارا باشد این جوان متواضع و با اخلاق ما دارا بود سید عزیز به فریضه نماز اول وقت اهمیت زیادی قائل بود و همیشه نوجوانان و جوانان را در مسیر معنودیت و عبادت سوق میداد.

,

پناهی ادامه داد: پس از شهادت سید میلاد همه ی ما نگران پدر شهید بودیم که چه پاسخی میتوانیم به پدر سید میلاد بدهیم و برای من خیلی عذاب آور بود که نتوانستم پیکر سید را بیاوریم و برایم مواجهه شدن با پدر شهید بسیار سخت بود. من از سید پرسیدم حرف خاصی برای بیان نداری ایشان در جواب گفته بود "تنها وصیت و خواسته ی من این است که در کنار مادرم مرا خاک بسپارید."

,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه