معاون مجلس،حقوقی و استانهای سازمان میراث فرهنگی کشور؛
تزریق ۱۳۰۰ میلیارد تومان جهت حل مشکلات گردشگری استان خوزستان /خوزستان سرشار از ظرفیت های ملموس وغیر ملموس است
معاون مجلس،حقوقی و استانهای سازمان میراث فرهنگی کشو گفت: تفاهم نامه ای بین سازمان میراث فرهنگی کشور و استاندار خوزستان در جهت تقویت زیر ساخت های گردشگری استان در حال انعقاد است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اهواز نوین، اسدالله درویش امیری معاون مجلس،حقوقی و استانهای سازمان میراث فرهنگی کشور در خصوص راهکارهای دولت برای گسترش صنعت گردشگری در استان خوزستان اظهار کرد: تفاهم نامه ای بین سازمان میراث فرهنگی کشور و استاندار خوزستان در جهت تقویت زیر ساخت های گردشگری استان در حال انعقاد است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اهواز نوین,وی افزود: بر طبق این تفاهم نامه که تا ماه آینده به امضای دوطرف خواهد رسید استاندار خوزستان ۱۳۰۰ میلیارد تومان به این بخش تزریق می کند که با تحقق آن بسیاری از مشکلات زیر ساختی گردشگری حل و تمام ظرفیت های استان برای رونق این بخش بکار گرفته می شود.
درویش امیری تصریح کرد:این تفاهم نامه تمام حوزه های صنعت میراث فرهنگی و گردشگری مانند مرمت آثار باستانی، آموزش صنایع دستی و توسعه گردشگری را در بر می گیرد.
معاون مجلس،حقوقی و استانهای سازمان میراث فرهنگی کشوردر ادامه با اشاره به ظرفیت های طبیعی استان یادآور شد:استان خوزستان سرشار از آثار فرهنگی،تاریخی ،طبیعی ملموس و غیر ملموس است و بخش عظیمی از میراث طبیعی کشور نهفته در این استان می باشد.
وی افزود: بر طبق این تفاهم نامه که تا ماه آینده به امضای دوطرف خواهد رسید استاندار خوزستان ۱۳۰۰ میلیارد تومان به این بخش تزریق می کند که با تحقق آن بسیاری از مشکلات زیر ساختی گردشگری حل و تمام ظرفیت های استان برای رونق این بخش بکار گرفته می شود.
,درویش امیری تصریح کرد:این تفاهم نامه تمام حوزه های صنعت میراث فرهنگی و گردشگری مانند مرمت آثار باستانی، آموزش صنایع دستی و توسعه گردشگری را در بر می گیرد.
,معاون مجلس،حقوقی و استانهای سازمان میراث فرهنگی کشوردر ادامه با اشاره به ظرفیت های طبیعی استان یادآور شد:استان خوزستان سرشار از آثار فرهنگی،تاریخی ،طبیعی ملموس و غیر ملموس است و بخش عظیمی از میراث طبیعی کشور نهفته در این استان می باشد.
,,
]
ارسال دیدگاه