فرماندار تایباد:
هلال احمر بدون اینکه خط کش وقیمتی بر کار خود بگذارد به نیازمندان وحادثه دیدگان خدمت رسانی می کند
فرماندار تایباد بمناسبت سالروز تاسیس سازمان جوانان هلال احمر گفت: هلال احمر بدون اینکه خط کش و قیمتی بر کار خود بگذارد به نیازمندان و حادثه دیدگان خدمت رسانی می کند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تایبادخبر، به مناسبت شصت و هشتمین سالروز تاسیس سازمان جوانان هلال احمر ، ریاست ،پرسنل و دبیران کانونهای جوانان جمعیت هلال احمرشهرستان تایباد با فرماندار دیدار نمودند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تایبادخبر,شرافتی راد فرماندار شهرستان تایباد در دیدار دبیران کانونهای جوانان هلال احمر، سالروز تاسیس سازمان جوانان را به همه جوانان خادم و دلسوز و انقلابی عضو جمعیت هلال احمر تبریک گفت و هلال احمر را یک نهاد ارزشمند و سنبل خدمت بی منت بیان نمود.
,وی اعضای این جمعیت اهم از جوانان، امدادگران و داوطلبان را نیروهایی پرانرژی و پرتلاشی دانست که در هر ساعت از شبانه روز ، با روحیه بالا و حس انسان دوستانه درجهت کاهش آلام بشری و با صبر و حوصله ای همراه با تخصص ، مشغول خدمت رسانی به حادثه دیدگان و نیازمندان بدون اینکه خط کش وقیمتی برکار خود بگذارد معرفی نمود و این روحیه را بهترین سرمایه و ارزش معنوی برای جوانان هلال احمر بیان نمود.
,وی افزود: هلال احمر جمهوری اسلامی ایران درسطح جهانی جزو جمعیت های برتر می باشد که در اکثرحوادث بین اللملی من جمله حادثه زلزله اخیر افغانستان و پاکستان از اولین جمعیت هایی بود که اعلام آمادگی جهت حضور و امدادرسانی وکمک به آسیب دیدگان را نمود.
,غلامرضا صیادی رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان در پایان این دیدار از توجه ویژه فرماندار شهرستان به جوانان جمعیت هلال احمر تشکر نمود و گزارشی از فعالیتهای کانونهای طلاب ، روستایی ، آزاد، دانشجویی، دانش آموزی ،... را ارائه نمود.
,لازم بذکر است که بیش از دوهزار نفر درکانونهای جوانان هلال احمرشهرستان تایبادعضو هستند.
,انتهای پیام/ ر
]
ارسال دیدگاه