رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان:
منتفی شدن توزیع خاک معدن انگوران زنجان از طریق مزایده/ نگرانی های واحدهای تولید شمش روی استان زنجان مرتفع شد
رئیس سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان زنجان گفت: در پی سفر معاون اول رئیس جمهور و وزیر صنعت ، معدن و تجارت به استان زنجان و تصمیمات اتخاذ شده در جلسه شورای اداری ، درخواست فعالان صنعت سرب و روی استان زنجان در خصوص عدم توزیع خاک معدن انگوران از طریق مزایده محقق شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ناصر فغفوری امروز در گفت و گو با خبرنگار عصر زنجان اظهار کرد: بر اساس ماده 35 قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر و ارتقا نظام مالی کشور وزارت صنعت ، معدن و نجارت ، سازمان های تابعه و وابسته از جمله ایمیدرو مکلف شدند بر اساس اجرای قانون سیاست های کلی اصل 44 قانون اساسی ، استخراج و فروش معادن متعلق به خود را از طریق مزایده عمومی به بخش خصوصی یا تعاونی واگذار کنند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصر زنجان,وی با اشاره به اینکه معدن سرب و روی انگوران نیز در اختیار ایمیدرو بوده و باید بر اساس قانون از طریق مزایده واگذار شود، اظهار داشت : این امر نگرانی هایی را در بین واحدهای تولید شمش روی استان در خصوص نحوه تامین مواد اولیه ایجاد کرد چرا که تاکنون خاک این معدن به صورت سهمیه ای به واحدهای تولیدی اختصاص می یافت.
,رئیس سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان زنجان گفت: از بین رفتن سهمیه بندی توزیع مواد معدنی در بین واحدهای تولیدی را تهدیدی برای ادامه حیات واحدهای متوسط و کوچک تولید شمش روی در استان دانست.
,فغفوری افزود : در این راستا مسئولان استان به خصوص استاندار زنجان پیگیری های لازم را برای جلوگیری از وقوع این امر و ایجاد مشکلاتی برای واحدهای تولید شمش روی استان انجام دادند.
,وی با بیان اینکه نظر مسئولان استانی و استاندار بر این امر بود که ماده استخراج شده معادن مد نظر واگذاری از طریق مزایده بوده نه خود معادن ؛ تصریح کرد : با توجه به اینکه استخراج ماده معدنی انگوران نیز از طریق مزایده عمومی به بخش خصوصی واگذار شده ، پس این قانون در مورد این معدن اجرایی شده است.
,رئیس سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان عنوان کرد : در این راستا این امر در جلسه شورای اداری که با حضور معاون اول رئیس جمهور برگزار شده بود ، از سوی استاندار مطرح و در نهایت جهانگیری طی نامه ای به وزیر صنعت ، معدن و تجارت خواستار اتخاذ تصمیمات لازم با رعایت مصلحت واحدهای تولیدی موجود و با هماهنگی استاندار شد.
,فغفوری افزود : بر همین اساس در نامه نعمت زاده به کرباسیان ، رئیس سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی عنوان شد که فروش خاک معدن سرب و روی انگوران توسط شرکت تهیه و تولید مواد معدنی همچون گذشته ادامه یابد و نیازی به برگزاری مزایده نیست.
,وی اظهار داشت : با این دستور وزیر صنعت ، معدن و تجارت ، نگرانی های واحدهای تولید شمش روی استان مرتفع شد.
,رئیس سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان زنجان در ادامه به رفع مشکل واحدهای تولیدی در تامین سرمایه در گردش اشاره کرد و افزود : با توجه به کاهش قیمت جهانی روی ، واحدهای تولید سرب و روی در تامین سرمایه در گردش با مشکلاتی مواجه شدندکه در این زمینه سازمان صنعت ، معدن وتجارت استان و استانداری پیگیری های لازم را برای حمایت از این واحدها انجام داد که در نهایت از نتایج لازم برخوردار بود.
,فغفوری به نامه رئیس سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران مبنی بر مساعدت با کارخانجات صنعت سرب و روی اشاره کرد و یادآور شد: بر این اساس فروش و تحویل ماده معدنی انگوران از طریق گشایش اعتبار اسنادی داخلی و یا ارائه ضمانت نامه بانکی توسط کارخانجات فرآوری و تولید شمش روی با مهلت پرداخت سه ماهه ، از ابتدای آبان ماه سال جاری در شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران اجرایی شود.
,وی تصریح کرد : قبل از اتمام مدت سه ماهه هیچ مبلغی از کارخانجات مصرف کننده ماده معدنی انگوران دریافت نمی شود.
,فغفوری خاطر نشان ساخت : بر این اساس بخشی از مشکل تامین سرمایه در گردش واحدهای تولید سرب و روی رفع می شود.
,انتهای پیام /
]
ارسال دیدگاه